Poraďte dobrý športový kočiar

lana11
21. nov 2019

Ahojte dievčatá mohli by ste mi poradiť dobrý športový kočiar? Mám síce trojkombináciu ale veľmi to ľutujem, tá športová čast vyzerá ako baklažán proste otras.

joannita
21. nov 2019

@lana11 ja si neviem vynachvalit Joie Mytrax, podla mna je uzasny prakticky a aj pekny.
Brytax B motion 4 plus neodporucam, aj ked baby tu ti ho urcite budu nukat.
https://www.mall.sk/kociky-kombinovane/joie-myt...

kikulienkadd
21. nov 2019

Ahoj,ak chceš,pozri si môj bazár.

bobula46
21. nov 2019

Mám valco snap trend v sport verzii. Za mňa top kočík 👍 tiež neodporúčam Britax a za mňa ani oyster.
Plánujem si ešte kúpiť dizajnovku Greentom, veľmi sa mi páči 🙂

lana11
autor
22. nov 2019

Dievčatá a sumy tých športových kočíarov su ?

joannita
22. nov 2019

@lana11 joie stal tuaim 280e

lana11
autor
23. nov 2019

@joannita idem ho pozrieť diky ...

bobula46
23. nov 2019

@lana11 v sport verzii 420€, bez nafukovacich kolies okolo 300€

ladyvi
23. nov 2019

Ja sa ti tu pripnem, tiez zhanam nejaky a zvazujem ten joie.

michaelkamj
23. nov 2019

Ak sa môžem votrieť, tak mňa zaujíma prečo nie britax? Ďakujem 🙂

joannita
23. nov 2019

@michaelkamj ja som ho sla vyskusat do obchodu aj s malym a bola som sklamana z neho, na to ako mi ho 2 kamosky ospevovali....
Hlavny problem pre mna bol ten ze ked som tam maleho posadila a priputala, s ritkou sa zosuchol dost dole, kedze popruh medzi nohami bol dost nizko a tym padom sedel tak vykrivene, ze pod krizami mal volny priestor a bol prehnuty.
Potom som chcela Cybex Balios S, ale ten bol zas dost maly a potom nam ukazal tento Joie a za minutu bolo rozhodnute.
@ladyvi ma super predlzovaciu striesku ze dieta je takmer cele zakryte, ovladanie 1 rukou 👌teda nie rukou ale jednym prstom. Velky kosik nakupny, vela miesta na lezanie, ako nevidim minusy. Za tu cenu super vykon. A ma super dlhe predlzovacie rucky, takze pre vysokeho otecka tiez pohodlne.
Jedine minus je take ze ked je kocar v uplnom lahu tak sa neda dostat do kosika dole, resp. Velmi obtiazne.....

ladyvi
23. nov 2019

@joannita v recenziach ale citam,vraj hrkaju kolieska. Ozaj?

ladyvi
23. nov 2019

@michaelkamj ja mam Britax motion. Ale uz ma omrzel, chcem zmenu. Ten kociar ma podla mna uzasne kvalitny podvozok, kolesa,konstrukcia. Ten prezil vsetko. No ale ten dizajn?! Otras. Ak by britax zainvestoval trosku do tej lezacej casti,trosku do latky lepsej, trosku nejake vrecka, vychytavky, dizajnovo sa s tym vyhrali, tak je to topka kociar. Nove modely som videla uz vyzeraju lepsie.

joannita
23. nov 2019

@ladyvi mne nehrkaju, urcite nie

lana11
autor
24. nov 2019

@joannita a tie kolesa su nafukovacie?? ale určite si ho kupim som sa rozhodla dakujem 🙂

joannita
24. nov 2019

@lana11 zadne su nafukovacie, predne penove ak sa nemylim. Kocik mam asi pol roka a zatial ziadny problem.....kazdy den vonku a v terene.

joannita
24. nov 2019

@lana11 pozeram ze v Brendone ho maju teraz za 239e ak je to teda pravda. My sme ho tam kupovali v maji za 289e takze ak je to pravda tal super cena.

lana11
autor
25. nov 2019

@joannita dakujem určite ho kupim ...

lana11
autor
9. dec 2019

@joannita ahoj moja ešte sa chcem opýtať ten kočiar joie sme boli pozerať s manželom, a pozerali sme na ten čo ma aj v predu aj v zadu nafukovacie kolesá.Myslíš že aj tento kočiar joie bude dobrý? ty si spomínala že v predu máš umelé kolieska však?

joannita
9. dec 2019

@lana11 nie v predu su penove, ale potiahnute gumou s dezenom, cize vyzeraju uplne rovnako ako zadne, ale nafukovacie niesu (nemaju ventil) Vy ste videli ze maju predne normalne ventily na dofukovanie?
Ale to neznamena ze ked su penove ze niesu odolne, su uplne odolne, vydrzia rovnako ako nafukovacie, len ich netreba fukat. Neviem preco to tak dali...
Podla mna je to jedno aj jedny aj druhe su dobre

lana11
autor
10. dec 2019

@joannita ano aj predne aj zadne maju ventil je to joie litetrax 4 aire, tie kociky maju tie kolesa nafukovacie.

joannita
10. dec 2019

@lana11 ja mam joie mytrax, nie litetax. Mytrax je myslim lepsi novsi. Literax myslim nema ani predlzovacie rucky. Hore v nejakom komente som posielala link na ten co mam ja.

lana11
autor
15. dec 2019

@joannita ahoj tak asi máš pravdu, musela sa predavačka pomýliť lebo teraz som všade pozerala a fakt tie predné su potiahnuté tou gumou ako vravíš.Ale predavačka kecala alebo nevedela že fakt tie predné nie su nafukovacie .Hej videla som aj ten joie mytrax, s tou ručkou, ale my sme sa rozhodli pre ten joie litetrax air.V podstate tam nie je extra rozdiel mezdi tými dvoma nie??