Ahojte dievčatá mohli by ste mi poradiť dobrý športový kočiar? Mám síce trojkombináciu ale veľmi to ľutujem, tá športová čast vyzerá ako baklažán proste otras.
Ahoj,ak chceš,pozri si môj bazár.
Mám valco snap trend v sport verzii. Za mňa top kočík 👍 tiež neodporúčam Britax a za mňa ani oyster.
Plánujem si ešte kúpiť dizajnovku Greentom, veľmi sa mi páči 🙂
Dievčatá a sumy tých športových kočíarov su ?
Ja sa ti tu pripnem, tiez zhanam nejaky a zvazujem ten joie.
Ak sa môžem votrieť, tak mňa zaujíma prečo nie britax? Ďakujem 🙂
@michaelkamj ja som ho sla vyskusat do obchodu aj s malym a bola som sklamana z neho, na to ako mi ho 2 kamosky ospevovali....
Hlavny problem pre mna bol ten ze ked som tam maleho posadila a priputala, s ritkou sa zosuchol dost dole, kedze popruh medzi nohami bol dost nizko a tym padom sedel tak vykrivene, ze pod krizami mal volny priestor a bol prehnuty.
Potom som chcela Cybex Balios S, ale ten bol zas dost maly a potom nam ukazal tento Joie a za minutu bolo rozhodnute.
@ladyvi ma super predlzovaciu striesku ze dieta je takmer cele zakryte, ovladanie 1 rukou 👌teda nie rukou ale jednym prstom. Velky kosik nakupny, vela miesta na lezanie, ako nevidim minusy. Za tu cenu super vykon. A ma super dlhe predlzovacie rucky, takze pre vysokeho otecka tiez pohodlne.
Jedine minus je take ze ked je kocar v uplnom lahu tak sa neda dostat do kosika dole, resp. Velmi obtiazne.....
@michaelkamj ja mam Britax motion. Ale uz ma omrzel, chcem zmenu. Ten kociar ma podla mna uzasne kvalitny podvozok, kolesa,konstrukcia. Ten prezil vsetko. No ale ten dizajn?! Otras. Ak by britax zainvestoval trosku do tej lezacej casti,trosku do latky lepsej, trosku nejake vrecka, vychytavky, dizajnovo sa s tym vyhrali, tak je to topka kociar. Nove modely som videla uz vyzeraju lepsie.
@lana11 nie v predu su penove, ale potiahnute gumou s dezenom, cize vyzeraju uplne rovnako ako zadne, ale nafukovacie niesu (nemaju ventil) Vy ste videli ze maju predne normalne ventily na dofukovanie?
Ale to neznamena ze ked su penove ze niesu odolne, su uplne odolne, vydrzia rovnako ako nafukovacie, len ich netreba fukat. Neviem preco to tak dali...
Podla mna je to jedno aj jedny aj druhe su dobre
@joannita ano aj predne aj zadne maju ventil je to joie litetrax 4 aire, tie kociky maju tie kolesa nafukovacie.
@lana11 ja mam joie mytrax, nie litetax. Mytrax je myslim lepsi novsi. Literax myslim nema ani predlzovacie rucky. Hore v nejakom komente som posielala link na ten co mam ja.
@joannita ahoj tak asi máš pravdu, musela sa predavačka pomýliť lebo teraz som všade pozerala a fakt tie predné su potiahnuté tou gumou ako vravíš.Ale predavačka kecala alebo nevedela že fakt tie predné nie su nafukovacie .Hej videla som aj ten joie mytrax, s tou ručkou, ale my sme sa rozhodli pre ten joie litetrax air.V podstate tam nie je extra rozdiel mezdi tými dvoma nie??
@lana11 ja si neviem vynachvalit Joie Mytrax, podla mna je uzasny prakticky a aj pekny.
Brytax B motion 4 plus neodporucam, aj ked baby tu ti ho urcite budu nukat.
https://www.mall.sk/kociky-kombinovane/joie-myt...