Poraďte dobrý športový kočiar

lenkakusnirova
24. feb 2012

Milé mamičky a možno aj oteckovia,
potrebujem kúpiť pre dcérku vhodný športový kočiar - na teraz... chcela by som, aby bol ľahký, ľahko ovládateľný a skladateľný, dosť veľký pre moju veľkú dcérku a aby sa dal polohovať, najlepšie až do ľahu. No a bolo by dobré, aby aj dobre vyzeral... 😉 Rozmýšľala som aj nad alternatívou golfového kočíka, ale do leta je ešte ďaleko. Neexistuje niečo medzi tým? 🙂 Určite máte väčšie skúsenosti s kúpou športových kočíkov ako ja, preto príjmem každú dobrú radu. Samozrejme, že som pozerala kočíky na nete, ale skúsenosti a strohé popisy tam sa nedajú porovnať.
Pomôžte mi radami, ďakujem 😉.

lenkaga
3. máj 2012

Chcela by som troska obnovit tuto temu....tiez by som chcela kupit sportiak, ktory by sa dal dat uplne do lahu a zaroven aby bol vhodny aj do terenu resp. do snehu, kedze budeme mat v zime rok. Prosim poradte mi, ake mate kociariky vy a ci ste s nimi spokojne.

lenka03
3. máj 2012

Peg Perego easy drive - polohovanie az do lahu, spojena rucka ale pritom golfove skladanie, lahky, dobre riesena strieska, sedenie v smere i proticmere, priestranny, dizajn trosku tradicky ale zatial som nic lepsie nenasla ... Co sa snehu tyka - kolesa su tenke ale v snehu jazdili ok lebo nie su zdvojene, problem je len na macacich hlavach. Ak budete mat v zime rok tak teraz mate okolo 6 mesiacov takze moznost sedenia v protismere isto ocenis.

Nieco terennejsie a pritom lahke a skladne je Mutsy Transporter ale ten nejde do uplneho lahu ... pozri na youtube videa s funkciami a ak sa zapaci behni niekam ddo obchodu vyskusat ako sa to tlaci a preskumat dalsie vlastnosti.