Ahojte baby, prosim Vas poradte mi nejaky dobry kocik najlepsie 3kombinaciu.
dakujem
My sme mali trojkombináciu Hauck a boli sme veľmi spokojní. Síce stál 500€, kupovali sme ešte pred 6 rokmi, ale využili sme pre dve detičky. Je to nemecká výroba, ľahko skladateľný do auta, pekný dizajn. Teraz majú už aj väčší výber a niečo podobné ako bol náš sa teraz predáva za 380€. 🙂
Ahoj záleží do akej ceny sa chceš zmestiť. Ja mám taký slabucko béžovy Cam dinamico (2014) 3kombinácia som sním veľmi spokojná je lahulinky ten kočík ide sám a vanička je dosť veľká. Je to luxusný kočík, každý si myslí že je úplne nový, chvália mi ho 🙂 kúpila som ho pritom od jednej maminky z MK úplne nový by vyšiel draho🙂 mám ho v albume tak nahliadni možno ťa inšpirujem niečím podobným 🙂ako písala Lenka aj Camarello sú dobré kocariky
Pozri peg perego. Spokojna som bola ale mala si vybrala satku tak sme velmi nevozili len satkujeme. Mam ho v bazare.
Concord, vykocikovala som 2 deti. Nedam na neho dopustit. Vyuzila som kazducku cast 3 kombinacie plne.
ja som mala 3-kombinaciu Teutoniu Cosmo a bola super - super kvalitny, pohodlny kocik 🙂 vyborne bolo aj vajicko, aj sportova cast. kupila som ju uz po jednom dietati, lebo nova stala cely majetok. A bola ako nova este ked som ju predavala po 2 rokoch 😉 Ak budem este raz potrebovat kocik, urcite kupim ten isty 😉
záleží za akú cenu si predstavujes. ale ak nieco nie luxusne a drahe tak Camarelo su fajn kocíky, za celkom dobru cenu