Poraďte buginu alebo športiak do 4 kg

bb6
10. mar 2017

Ahojte, poradíte mi ultra ľahký kočík - športiak alebo buginu ? Chcem niečo do MHD, aby som v krajnom prípade mohla vziať dieťa do jednej ruky a kočík do druhej. Zatiaľ som si všimla MacLaren Marc II ktorý má 3,2 kg a športový kočík Pali TRE.9 ktorý má síce 3,9 kg ale je polohovateľný a má madielko. Máte pre mňa iné tipy na takéto veľmi ľahké kočíky ? Budem vďačná aj za skúsenosti, aj za povrchné info že niečo existuje.

janicka2315
10. mar 2017

Tak to budem rada ak nieco take baby poradia...

delmondo
10. mar 2017

Skúsenosť nemám, ale toto som našla nedávno, plus sú k tomu aj videá https://www.babytrend.sk/golfovy-kocik-gb-pocki...

dandych
11. mar 2017

Skus pozrieť quinny yezz, da sa zložiť jednou rukou a dat na plece, ja som z neho unesená... len sa nedá polohovat a nemá nákupný košík... tiež som.dlho hľadala veľmi ľahký kočík...

bb6
autor
28. máj 2017

Poznamenavam si sem, ze Chicco Ohlala 2017 má 3,8 kg a je polohovatelny. Ale zase nie je to golfac, cize nie tak dokonale skladatelny ako dazdnik. Mozno sa obe vlastnosti nedaju kombinovat ?

bb6
autor
28. máj 2017

@dandych
Quinny yezz ma 5 kg, takze trochu tazsi nez som si predstavovala, ale dobre vediet ze si spokojna. Tiez da zda, ze uz nie je k dispozicii, vsade pisu ze predaj skoncil.

bb6
autor
14. jún 2018

Pali Tre 9 s tou hmotnostou zrejme svindluje, lebo niektore stranky pisu ze 3,9 kg bez koliesok. Naco je komu vaha kocika bez koliesok ? Potom som na nejakej stranke v anglictine nasla ze vazi 11,5 libier, co by zodpovedalo 5,2 kg. Stale lahky, ale je to rozdiel.

monca1111
29. júl 2018

@bb6 ano prepravna vaha s krabicou 15 lb

nika898
29. júl 2018

@bb6 ahoj ja mam golfac od easy walker da sa zlozit jednou rukou a dat cez plece ako kabelku. Da sa dat aj do lietadla ako prirucna batozina. Kolko vdak vazi netusim.

kotatko201
29. júl 2018

@bb6 my sme tiez dlho hladali hlavne teda na cestovanie aby sa dal lahko zlozit mame baby design... vahu neviem ale golfky su fajn... a tiez nuna vyzera fajn je lahka a na cestovanie tiez v pohode...