Ahojte, poradíte mi ultra ľahký kočík - športiak alebo buginu ? Chcem niečo do MHD, aby som v krajnom prípade mohla vziať dieťa do jednej ruky a kočík do druhej. Zatiaľ som si všimla MacLaren Marc II ktorý má 3,2 kg a športový kočík Pali TRE.9 ktorý má síce 3,9 kg ale je polohovateľný a má madielko. Máte pre mňa iné tipy na takéto veľmi ľahké kočíky ? Budem vďačná aj za skúsenosti, aj za povrchné info že niečo existuje.
Skúsenosť nemám, ale toto som našla nedávno, plus sú k tomu aj videá https://www.babytrend.sk/golfovy-kocik-gb-pocki...
Skus pozrieť quinny yezz, da sa zložiť jednou rukou a dat na plece, ja som z neho unesená... len sa nedá polohovat a nemá nákupný košík... tiež som.dlho hľadala veľmi ľahký kočík...
Poznamenavam si sem, ze Chicco Ohlala 2017 má 3,8 kg a je polohovatelny. Ale zase nie je to golfac, cize nie tak dokonale skladatelny ako dazdnik. Mozno sa obe vlastnosti nedaju kombinovat ?
@dandych
Quinny yezz ma 5 kg, takze trochu tazsi nez som si predstavovala, ale dobre vediet ze si spokojna. Tiez da zda, ze uz nie je k dispozicii, vsade pisu ze predaj skoncil.
Pali Tre 9 s tou hmotnostou zrejme svindluje, lebo niektore stranky pisu ze 3,9 kg bez koliesok. Naco je komu vaha kocika bez koliesok ? Potom som na nejakej stranke v anglictine nasla ze vazi 11,5 libier, co by zodpovedalo 5,2 kg. Stale lahky, ale je to rozdiel.
@bb6 my sme tiez dlho hladali hlavne teda na cestovanie aby sa dal lahko zlozit mame baby design... vahu neviem ale golfky su fajn... a tiez nuna vyzera fajn je lahka a na cestovanie tiez v pohode...
Tak to budem rada ak nieco take baby poradia...