Poraďte,aký kočík kúpiť 2v1 , 3v1 alebo len vaničku

gabika108
27. júl 2021

Poraďte aky kocik kupit 2v1 , 3v1 alebo len vanicku nie velmi drahe znacky a zas ani nie velmi lacne any boli kvalitovo dobre.

pseudomonas87
27. júl 2021

@gabika108 my sme to urobili takto.....vaničku som brala z bazaru, na Tom mi až tak nezáležalo. Autosedačku sme brali dosť dráhu, hlavne sme chceli kvalitnú, muž si pozrel rôzne testy, hodnotenia a podľa toho vybral. A potom som si kúpila sportak, stal 220, Joie Mytrax , tiež nie je z tých drahších,ale je veľký, aj na dedinu, dobre sa skladá, dlhá strieška,som veľmi spokojná.
Trojkombinaciu som urcite nechcela, kvôli kvalite autosedačiek. A dvojkombinaciu som tiež nechcela, lebo som si chcela vybrat športiak podľa mojich predstáv.

gabika108
autor
27. júl 2021

@pseudomonas87 tak to ze neviem my auto nemame tak autosedacka by sa vyuzivala minimalne tak preto neviem ako kupit

riamia91
27. júl 2021

@gabika108 my síce auto máme, ale momentálne ho využíva naplno muž, takže kočík a bicykel sú naše dopravné prostriedky. Bývame na dedine. Takže som sa dlllllho rozhodovala a hľadala... v prvom rade som nechcela poľské kočíky, potom Cybex krása, ale pre moje používanie imidžovka, teda nepoužiteľné, joolz sa mi nepáčil dizajnovo a britax má malú vaničku /Smile III a B-motion plus/... tak rozhodnutie padlo na 2 kočíky Thule Urban Glide 2 a ABC Desing Salsa Air 4. Salsu som ale videla naživo a bola to láska na prvý pohľad... používam ju až veľmi aktívne vyše roka, 8 mesiacov vaničku a od februára športiak, ten sa skladá aj s konštrukciou... má vysokú nosnosť aj košík veľký a nešúcha sa skoro o zem ako pri vyššie spomínaných niektorých, je ťažší to musím uznať, ale nič hrozné, práveže prejde hádam všade, je to taký malý tank... ja ho vláčim aj hore do po schodoch, keďže bývame v dome a nevŕzga, nehegá, malá je v ňom spokojná, je dostatočne veľký aj pre väčšie dieťa. Čiže využitie od narodenia až kým dieťa nevyrastie z koča. Nevymením ho za nič, dá sa v ňom aj dieťa hojdať.

dzejsik
27. júl 2021

@gabika108 tak kvalitnejsie vajicko z bazara po 1 dietatku a kupit dvojkombi (Salsa 4 air, Moon, ... neviem teda ci chces len otocny sportiak, ak nie tak aj napr Petite Mars Street air s vanickou a tak)

lulu_originally
31. júl 2021

@gabika108 už si skúšala napísať do kočíkovej poradne?

gabika108
autor
31. júl 2021

@lulu_originally nie a kde to najdem?

dzejsik
31. júl 2021

@gabika108 v poradniach, momentalne vyskocena aj na hlavnej stranke