Poraďte akú autosedačka kúpiť po vajíčku pre 7-mesačné dieťa

tanicka16
8. jan 2020

Ahojte , má nete je autosedačiek xy no ja si neviem vybrať tak mi prosím poraďte.. Malý má 7mesiacov do vajíčka sa mi už nezmestí a ešte sám nesedí akú autosedačku mám kúpiť ? Boli sme pozerať v predajni a tam nám poradili autosedačku petite Mars ktorá rastie s dieťaťom čo myslíte ? Brať? Nebrať? Ďakujem

simona92101
8. jan 2020

@tanicka16 mame ju tiez,oznacenie Revesal II,da sa otocit aj v smere aj v protismere,aj polohovat.my sme spokojni

meluela
8. jan 2020

@tanicka16 pre tak male babo by som hladala v kategorii 0-18, este musi byt v protismere. Co znamena ze sa nezmesti do vajicka? Hlava nesmie trcat, nohy mozu.
Petit a Mars nie je uplne najlepsia volba, lepsie su v kategorii 0-18 britax romer, cybex, besafe .. ak chcete nizsiu cenu, rozumne sa da vybrat z Joei s. Existuje aj kategoria protismerne 9-25, tie su pre pripad ze rodicia chcu co najdlhsie vozit dieta v protismere.

babi81
8. jan 2020

@tanicka16 my sme mali cybex sirona, dcerka zvladala aj dlhsie cesty, urcie by som kupila znova

sofia1
8. jan 2020

@tanicka16 my sme išli po vajicku do tejto autosed.vid foto.mala úplne nesedela ešte a sedačku sme dali do lahu.moment.ju budeme predavat.

tanicka16
autor
9. jan 2020

@meluela no hlava ešte netrci len nôžky a to som nevedela že to nevadí .. ale na vajicku je napísané že len do 10kg no on už ich zachvilu určite bude mať

tanicka16
autor
9. jan 2020

@sofia1 aká je to značka prosím?

sofia1
9. jan 2020

@tanicka16 concord ultimax
@tanicka16

meluela
9. jan 2020

@tanicka16 tak to mate to mensie vajicko, niektore byvaju do 13kg. potom je to pre vas akutalne obzerat sa po novej sedackek ak sa blizi k 10kg