Ahojte.
Tak už aj u nás nastal čas vyberat športový kočík. No ako vyberam a hladaaam nic mi nevyhovuje na tolko aby som si povedala, že ,,tento kupujeme,, .
Tak si idem po inspiracie a rady k Vám, ktoré máte reálne skúsenosti.
Takže naše požiadavky:
- zvládne aj zlý terén (je odpružený)
- operka chrbta sa dá sklopiť do úplného lahu
- sedalo sa dá otočiť v smere aj protismere jazdy
- je skladný a nie moc ťažký
- má väčšiu striešku, tak aby ochránila dieťa pred nepriznivým počasím
- a v neposlednom rade je pekný, skôr s elegantnejšími tvarmi
- cena do 400e
BUDEM VĎAČNÁ ZA KAŽDÉ odporúčanie 🙂
odporucam Teutonie, pozri aj tu bazar, kupis ich ovela lacnejsie nez je PC.
taky, ktoremu sa da otocit sedadlo, vacsinou nie je skladny, lebo je z 2 casti, podvozok a sportova cast...
Baby jogger city Elite, nesplna iba jedinu tvoju podmienku-otocne sedenie.
Presne s tymito poziadavkami som si vybrala Graco Evo XT a spokojnosť
My sme zase mali a mame Bebecomfort Hightrek a nedám naň dopustiť. Zvládne každý terén, da sa otočiť v smere aj protismere, polohuje sa a strieska je dostatočne dlha, je odpružený , trojkolesovy a plus ma aj brzdu na rukoväti
Bebetto Nico, odpruženy, strieška sa da stiahnut,da sa dat do úplneho lahu,otocit v smere aj protismere, lahky moc neni, ale ani moc tazky, cena cca 180€ a je velmi pekny.Ja ho mam a odporúčam
Do tazkeho terenu jedine s Baby jogger Summit X3
Priestranny sportovy kocik skladny do malehi kufra
Niekolko poziadaviek, ktore mas sa navzájom vylucuje. Vacsinou kociky, ktore su stabilne a su urcene aj do narocneho terenu, byvaju tazsie, cize aj vacsie a nie velmi skladne. A s tou eleganciou to tiez nevidim velmi ruzovo - take byvaju skor "mestske" kociky, terenne kociky maju skor sportovy vzhlad a su celkovo robustnejsie. No ale vela stastia v hladani...