Viem, je tu vela tem, ale pribudaju stale nove typy kocikov. Ja konkretne mam tieto kriteria:
1. sedacka otocitelna obidvoma smermi
2. opierka polohovatelna az do uplneho lahu
3. co najvaci a najdlhsi pristor na lezanie
4. nie trojkolka
Aj nizsia cena by potesila, ale radej kupim kvalitnejsi z bazaru. Predbezne som pozerala Teutonie, ale hladam dalej. Postacia mi presne nazvy kocikov, ja si uz parametre (kokretne rozmery) dohladam. Potrebujem ho uz v zime na spavanie pre dieta od tych 7-8 mes a nech nam vydrzi dlhsie (mame vysoke deti). Dakujem Vam za pomoc. Mala som Jane Nomad, je fajn, ale neda sa dat do protismeru.
mne sa paci BEBETTO NICO, zatial u mna favorit.... splna vsetky poziadavky.
do uuuuuplneho lahu nedas asi ziadny sportak.. nejaky minimalny sklon tam bude, ale zanedbatelny, dieta normalne lezi....
@ seahorse27 nie je to celkom pravda.. napr tie bebetta su velmi priestranne..alebo aj zn, TAKO je priestranna..
na BRITAXOCH mi vadi, ze nozicky dietata sa nedaju dat do roviny... 😝 len dole visia..
Tie kociky, ktore maju otocitelnu sedacku su vsetky veeelmi malo priestranne - vydrzia tak do 1,5 roka, cize sa ti navzájom vylucuje bod 1 a 3. Aj ja som taky hladala - priestranny a otocitelnu sedacku, ale bohuzial som prisla na tento fakt a teda chcem aj tebe ulhacit hladanie. Nakoniec som tu podmienku (otocitelnost) vypustila a vôbec to malému nevadilo, vozi sa v sportaku od 6. mesiaca. Absolutne nema potrebu kukat na mna, radsej do sveta 🙂