Žienky, potrebujem poradiť s výberom športového kočíka/golfáča, aby sa mi tam dieťatko zmestilo aj s fusakom a mohlo by sa pohodlne vyspať na predhádzke.
Concord fusion je široký a má najväčší priestor aj polohovateľné nožičky, výborný keď baby spí ale zas je veľký do kufra a preto máme aj super praktický šorťák Baby Jogger City mini trojkolesový a je to pecka, super sa skladá, pevný, spratný, cca 7kg a skladá sa ako kabelka 🙂
Britax B-Agile 🙂
Valco snap 4, teraz som kupila prave kvoli tomu co aj ty pises. Dokupili sme nafuk.kolesa k nemu...ma poloh.noh co ma maloktory,.zbytocne je kocik siroky ked sa nedaju polhovat nohy..mam velky fusak s ovcim runom a mala sa mi zmesti uplne v pohode..
My máme ako golfac Baby jogger VUE. Je super široký a dá sa nastaviť aj proti smeru jazdy. Ako sportak sme kúpili Britax B agile s pilohovatelnymi nožičkami.
@eka9 neni uzky..je presne tak siroky ako aj britaxi..teraz neviem ci 35 alebo 36 cm...ja som porovnavala v obchode tento moj,britaxi(agile,motion a trojkolku),boli tam este aj ine,babyjogger spominany...vsetky su super kociky,ale ja som chcela v kazdom pripade polohovie noziciek,lebo ked chcem kocik aj nato aby si tam dieta vedelo pospat tak to bez toho nejde...britax agile 2015tka usice ma polohovanie ale nieje dobre,ta opierka ma taku korbicku a vacsie dieta si tam uz nevie polozit nohy,jedine ked si ich ohne..ak vies naco myslim..
@eka9
Mozno su o nieco sirsie kociky,ale to je max 1-2 cm...ja som hladala strasne dlho,,
Nakoniec som sa rozhodla pre valco aj preto lebo je strasne lahucky a napriek tomu ma silnu konstrukciu,strieska je s uv a da sa uplne stiahnut aby nesvietilo slnko,ma aj okienko na vrchu...lahko sa sklada...britaxi maju sice lepsi material..valco je taky sustiakovy...ale to mi nevadi..
Znama ma 3 rocnu dceru a ma britax..jej vyhovuje na 1000%... Jej nevadi ze sa nepolohuju nozicky..
Ja ti odporucam na zaklade mojich prieskumom urcite jeden z britaxov alebo ten moj valco snap...podla toho ci chces to polohovanie noh..
Este jedna ppznamka..existuje valco snap a valco snap sport...otocit sa da len sport verzia...ale ta ma uplne ine sedadlo ako ten moj...to si kukni na fotkach...klasicka verzia( nie sport) je lepsia...nema sice nafuk.kolesa ale daju sa dokupit..tak ako som aj ja urobila
@laura0107
https://www.feedo.sk/dodanie/?icn=20150559-dopr...
Ja som si vybrala takyto
Valco baby snap 4.je lahučky 6,2kg,polohovatelne nozky,strieška sa dá uplne sklopiť,čiže cez leto robi clonu,nepotrebujes slnečnik,strieška sa dá menit-farby,ked ta omrzí jedna😁,mam ho od apríla tohto roku,žiadne nedostatky som nezistila a už mam teraz vyskušane kočikovanie s teplým fusakom a mame miesta ajjajaj.mala ma 17 mesiacov.
Icoo pluto. Sirsi uz asi nenajdes. Je drahsi ale ma pevnu konstrukciu a nosnost az 25 kg. Da sa k nemu kupit aj original fusak, aj ked ja mam iny a kludne sa tam zmesti.