Ahojte maminy, rada by som sa s Vami poradila o kúpe golfového kočiarika. Ktorý je podľa Vás dobrý, resp. ak máte nejaký doma, ste alebo nie ste s ním spokojná? Máte niektorá skúsenosti s Chicco For Me, alebo Inglesina Avio, prípadne Britax? Ďakujem 🙂
Ja mám Chicco Multiway. Som spokojná, nemám žiadne námietky na tento kočík. Ale ináč Inglesina sú veľmi dobre kočiariky. Mala som Magnum a bol fantastický. Mám doma aj Espresso.
dobry den..ja som si kupila kociar z obchodu,priorita bola,aby si tam dalo lahnut.ale po case,urcite by som si kupila takto cez konika cez bazar,vacsi kosik zo spodu a ja mam nizsi sed.kamoska ma vyssie,kedysi by osm povedala ze super,ale uz sa jej tam maly nezmesti pod strecho a mne v pohode ano,aj ked je uz starsi.koliecka urcite gumene.radim,nepozeraj na znacku,ale na vybavenie.a urcite ak ho chces pre jedno alebo si ho odlozis aj pre druhe.tolko odomna🙂)))
Včera nam prišiel objednany maclaren quest sport náádherny ružovo hnedý a perfektne ovladajuci.Na jednotku 🙂
Dobry my mame doma quinny zapp a aj zapp xtra a sme moc spokojní 🙂
A aj tam niekedy dám aj toho mesačného syna.. Lahucky a aj nezabera veľa miesta v aute
nemám golfáč ale mám hauck shopper skús pozrieť je spratný lahký lakho sa skladá na nákupy super
ahoj, ja mam maclaren quest, a som s nim nadmieru spokojna, je lahky, dobre sa ovlada, je skladny...super som moc spokojna