Potrebujem aby bol sklopný aj do lahu, celoročné používanie, skladanie na čo najmenší rozmer, lacný (som nenáročná čo?!)
my mame peg perego swich easy drive, z druhej ruky je aj cena v pohode...
http://www.baby-markt.de/Unterwegs/Sportwagen/G...
Lahky - 7kil, skladny, dobre manevrovatelny, do lahu a az do 25 kil.
ja osobne som mala baby jogger city mini stvorkolku, ten sa sklada na plocho a prehodis cez rameno, je tiez do 25 kil a velmi priestranny pre dieta, skladny, no ale drahy asi...
Golfove palice peg perego pliko p3 kúp cez bazárik aj ja som tak mala a maximálna spokojnosť a keby som si mala vybrať tak určite opäť ten. 😵 a je v pohode aj na zimu
My máme tiež Peg Perego Switch Easy Drive a som maximálne spokojná. Je ľahký, dobre sa skladá, zložený zaberie málo miesta, pohodlne sa ovláda. Madlo sa dá odpojiť, takže dieťa sa do kočíka ľahko vkladá, dieťa si môžeš otočiť k sebe aj od seba, dá sa používať od narodenia a perfektne je vyriešená strieška - dá sa zväčšovať/zmenšovať podľa toho ako potrebuješ, dokonca z nej môže byť len slnečná clona. Inak aj samotný výrobca ho nazýva golfáč s plnou rúčkou 🙂
a je rovnako siroke sedenie a opierka chrbta na swich ako na p3? neviete nahodou porovnat? dakujem
sa teším na odpovede, aj ja presne taký potrebujem 😀