Poradíte praktický kočík na cestovanie vlakom, autom?

martinasenajova
9. aug 2013

Potrebujem aby bol sklopný aj do lahu, celoročné používanie, skladanie na čo najmenší rozmer, lacný (som nenáročná čo?!)

moni244
9. aug 2013

sa teším na odpovede, aj ja presne taký potrebujem 😀

peta_petruska
9. aug 2013

my mame peg perego swich easy drive, z druhej ruky je aj cena v pohode...

anjelicek26
9. aug 2013

http://www.baby-markt.de/Unterwegs/Sportwagen/G...

Lahky - 7kil, skladny, dobre manevrovatelny, do lahu a az do 25 kil.

ja osobne som mala baby jogger city mini stvorkolku, ten sa sklada na plocho a prehodis cez rameno, je tiez do 25 kil a velmi priestranny pre dieta, skladny, no ale drahy asi...

lukaskam
9. aug 2013

Golfove palice peg perego pliko p3 kúp cez bazárik aj ja som tak mala a maximálna spokojnosť a keby som si mala vybrať tak určite opäť ten. 😵 a je v pohode aj na zimu

salome_82
9. aug 2013

My máme tiež Peg Perego Switch Easy Drive a som maximálne spokojná. Je ľahký, dobre sa skladá, zložený zaberie málo miesta, pohodlne sa ovláda. Madlo sa dá odpojiť, takže dieťa sa do kočíka ľahko vkladá, dieťa si môžeš otočiť k sebe aj od seba, dá sa používať od narodenia a perfektne je vyriešená strieška - dá sa zväčšovať/zmenšovať podľa toho ako potrebuješ, dokonca z nej môže byť len slnečná clona. Inak aj samotný výrobca ho nazýva golfáč s plnou rúčkou 🙂

celasapremenim
26. aug 2015

a je rovnako siroke sedenie a opierka chrbta na swich ako na p3? neviete nahodou porovnat? dakujem