Poradíte niečo proti lepeniu snehu na kolesá kočíka?

evca8285
5. dec 2014

Maminky mame kociar s gumenymi kolesami a su aj dost velke... napadol nam prvy sneh a ja som sla cela stastna na prechadzku... sranda ma prechadzala ked som kazdych par krokov musela okopavat sneh so zadnych kolies kociara lebo sa na ne lepil az tak ze mi pripominalo kolesa z Flinstonovcov... mate s tym niekto skusenost alebo sa vam podarilo nieco vymysliet aby som mohla normalne kocikovat aj po snehu? za kazdu radu budem velmi vdacna 🙂

katy1979
5. dec 2014

ja mozno tresknem sprostost, ale nezavisi to od druhu snehu. My sme s tym problem nemavali

sissy27
5. dec 2014

tiež som s tým nikdy problém nemala, ale čo tak tekuté reťaze?

saska.t
5. dec 2014

natri ich vazelinou,robi sa to aj na dverach auta-tesniace gumy dveri natries vazelinou a dvere neprimrznu,takze by to malo pomoct aj na lepenie snehu na kolesa kocika

kengurica
5. dec 2014

...radsej ako vazelinu teda pouzi skor silikonovy olej. Neviem, ci "parkujes" s kociarom v byte, (aj vo vchode je to riadne svinstvo).....
Aj ked osobne si myslim, ze to moc nepomoze. Ako vravela mamicka vyssie, ono to urcite zalezi aj od typu snehu. Ked je "prasan", sypky sneh, tak sa nelepi, ale ked mas odmak, alebo je napadnuty cerstvy "lepivy" sneh, ked sa dobre robia snehuliaci 🙂 , tak ten sneh drzi pokope, a s tym uz nic nespravis 🙂

siska53
5. dec 2014

Ja som mala tiez pneumatikove kolesa a nepamatam si,ze by som to riesila... Este mozno v tak hlbokom snehu,ze boli pod nim cele kolesa..inak som jedine pred branou aj z topanok aj z kolies obuchala sneh navyse,nech nemame v byte tolko vody.

tova
6. dec 2014

vies co su sane?? po snehou sa obycajne pouzivaju