Viete mi poradiť, že aký typ kočíka si mám vybrať. S manželom už mes. hľadáme, ale si nevieme nájsť rady, máme odlišný názor. Chcem pevný kočík s nafuk.kolesami, ľahší, aby so sama vedela dať do auta a ľahko skladateľný, lebo cez týždeň budem sama s dieťaťom. Diki
ja by som chcela mať všetky kolesá veľké a nafukovacie
My máme Coletto Giovani, je ľahký, úzky aj do menšieho kufra auta aj do výťahu v bytovke, má veľkú vaničku, ktorá sa dá aj polohovať. Má kompletnú výbavu - taška, nánožník, moskytiera, pláštenka, termoobal na fľašu, prebaľovaciu podložku, madlo. Športová časť sa polohuje až do ľahu, opierka nôh je tiež polohovateľná, rúčka je tiež nastaviteľná aj pre vyššieho človeka. A je veľmi jednoducho skladateľný. Jedinú vadu, ktorú má, že po čase trošku vŕzgajú kolesá, no stačí ich namazať a je to pohoda. Dokonca je aj cenovo prijateľný, my sme ho kúpili za 299,- eur. Niekto ho možno zhodí, že je to poľský šmejd, ale nie je, je dobrý, sme s ním veľmi spokojní. Ja pravidelne chodím autom sama a v pohode sama s ním manipulujem. Pri drahých kočíkoch Ti tiež nikto nezaručí, že nie sú made in china . . . .
@kozsarovak - pozri si hartan, teutoniu, maxi cosi mura 4... splnaju hadam vsetko. Len ten design pri hartane bohuzel nic moc. Ale co sa tyka komfortu, velkosti sedanky, vanicky, skladnosti, praktickosti neni lepsi kocik...
pridám sa ja aj ja...
pri prvej dcere som vyber kočíka prisposobila mojmu davnemu snu, mat ružový kočík s otáčacími malými kolieskami, dvomi vedla seba všade.... no hruuuuuuuuuuuza 😝
teraz mám taketo vízie: cam cortina x3, peg perego gt3 s navettou, maxi cosi mura 4, quinny buzz 3.
čo by ste poradili? vobec sa neviem rozhodnut.. no a samozrejme bugaboo, ale to skor nie, kvoli cene....
Ahojte mohli by ste mi poradit kto mate skusenosti s kocikom. Neviem sa rozhodnut a vybrat si medzi camarelom Q12 a mikadom aston , ktorý je lepsi ?
Ahojte mamicky 🙂 Chcem kupit sportovy kocik , no neviem sa rohdodnut ☹ medzi Coletto Amico 2013 , alebo Hauck Malibu 2013.
Poprosim vas o vas nazor. Dakujem 🙂
ja mam dobru skusenost s bugaboo frog,alebo cameleon.ultra lahky skladenie bezproblemove.v obchodoch sa s nim vsade zmestim,nelutujem ze som si ho kupila,aj manzel je velmi spokojny.