Poradíte ľahký golfáč?

janetinka
18. mar 2013

Mamicky poradte golfac ktory sa da trochu polohovat je lahucky tak do 6 kg a skladny a nie prilis drahy. Alebo aj ak je drahsi, kupim ho pouzivany. Uz som pozerala Maclaren, Nuna, a este kolko ich je?...neviem si vybrat. Ake su vase skusenosti?

soldi
18. mar 2013

@janetinka odporucam koelstra simba- u nas nepredajny, ale z holandska Ti ho poslu v plnej vybave vratane posty za 150 eur
http://www.koelstra.com/en/products/433/Simba_T...

ma polohovatelne nohy aj chrbat.
vahu ma 6,5 kila
vsetky kolieska su odpruzene, nehrkaju a skvelo sa s nim manipuluje
ma hlboku striesku
vo vnutri je priestranny
ma velky kosik.
nosnost je cez 20 kil

jedina nevyhoda je, ze sa neda polohovat rukovat.

inak je pre mna bez chyby. uz bol s nami na dvoch dovolenkach pri mori, presiel cez piesok, kamene, stale vsetko super drzi, nic nezadiera, proste kvalita 🙂

tehula
18. mar 2013

ja odporucam Babypoint Orion. Stoji okolo 70eur, lahucky, ide normalne do lahu polohovat, a ta jeho strecha je neskutocna, netreba ziadne slnecniky ani clony. Kebyze zhanam vyhradne golfky, tak idem do neho.

janka349
18. mar 2013

ahoj no ja som kupila v tescu tuším hauck či ta nejak je polohovatelný lahučký stojí okolo 60, ale ked ho majú
v akcii tak je za polovicu, minulý rok ho mali tri razy, ale neviem odkial si v žiline je predajna "pre deti" a tam mali za 44 eurbpl polohovatelný, aj tá ručka, či ako sa volá tá tyčka o čo sa dieta držká, bol páradny, ale značku som zabudla. 🙂

kiakocikovsvet
18. mar 2013

najľahší kočík je babyzen yoyo

lencika
24. mar 2013

Ahoj ja odporucam maclaren sport je super a velmi lahky