Poradite mi znacku kocika s najvacsou vanickou?Ale tak okolo 400 eur.Dakujem
My mame dorjan butterfly a teda vanicka ozaj velikaaa
hilux amnar, 350e aj s vajickom, super 3 kombinacia mala som ten isty pri oboch detoch
ja budem mať adamex royal... je to kočík na štýl "retro" čiže niečo také ako kedysi, vanička je fakt obrovská a vyhovuje mi aj to, že kolečka sa neotáčajú ako na nákupnom vozíku, v Poľsku stojí tento kočiar (plus vajíčko, športová časť, sieťka proti komárom a pláštenka proti dažďu) 300 eur v akejkoľvek farbe a dodajú ho za 1-2 týždne, na Slovensku neviem kde ho majú v kamennom obchode ale na internete stojí cca 350 eur ale už neviem v akej výbave.
malá ukážka na fotke 🙂 len ja chcem zeleno-sivý
My máme dva kočíky kde je hlboká vanička a malý má 14 mesiacov a vmesti sa do oboch .... prvý je edrema vector ...... je to poľský kočiarik je veľmi ľahký a ľahko sa s ním manipuluje ....... druhý máme mothercare my3 veľmi prakticky z toho hľaa diska že sa dá spraviť z vaničky hneď športový kočiarik takže nepotrebujete uskladňovať všetky časti a bez adaptérov sa tam dá nakliknúť vajíčko maxicosi .... má ho tu aj jedna pani na predaj úplne ako nový 🙂
myslím, že Camarello majú najväčšie vaničky ...
....pozri v mojom bazari. Mam tam Pure lothus...vanicka mera (myslim) 96 cm ...je naozaj velka. Mozem premerat...
My sme kupili inglesinu quad.
Peg-Perego Young (alebo Culla), novy asi nevyjde, ale z bazaru su niektore ako nove a vydrzia toho dost
My sme kúpili kočík Roan Marita..veľká vanička a je hojdavý 😉
My mame camarelo granada sme velmi spokojny lahunky skladny mala je velmi spokojná a to je dosť náročné bábätko. Výhoda je že sa dá do oboch strán pretocit hlavne pri športovej časti je to vyhoda lebo moja chcela od 6 mesiacov vidiet ale ked bola unavená som ju jedným nakliknutim otočit k sebe
Kočíky značky dadaparadiso majú veľké vaničky.
Adamex jogger camarello mali obrovske vanicky