Poradíte kočík s veľkou vaničkou?

vladka82
5. okt 2014

Poradite mi znacku kocika s najvacsou vanickou?Ale tak okolo 400 eur.Dakujem

silvia2103
5. okt 2014

Adamex jogger camarello mali obrovske vanicky

alysea
5. okt 2014

My mame dorjan butterfly a teda vanicka ozaj velikaaa

brumka
5. okt 2014

hilux amnar, 350e aj s vajickom, super 3 kombinacia mala som ten isty pri oboch detoch

dada318
5. okt 2014

ja budem mať adamex royal... je to kočík na štýl "retro" čiže niečo také ako kedysi, vanička je fakt obrovská a vyhovuje mi aj to, že kolečka sa neotáčajú ako na nákupnom vozíku, v Poľsku stojí tento kočiar (plus vajíčko, športová časť, sieťka proti komárom a pláštenka proti dažďu) 300 eur v akejkoľvek farbe a dodajú ho za 1-2 týždne, na Slovensku neviem kde ho majú v kamennom obchode ale na internete stojí cca 350 eur ale už neviem v akej výbave.
malá ukážka na fotke 🙂 len ja chcem zeleno-sivý

alexandra28
5. okt 2014

My máme dva kočíky kde je hlboká vanička a malý má 14 mesiacov a vmesti sa do oboch .... prvý je edrema vector ...... je to poľský kočiarik je veľmi ľahký a ľahko sa s ním manipuluje ....... druhý máme mothercare my3 veľmi prakticky z toho hľaa diska že sa dá spraviť z vaničky hneď športový kočiarik takže nepotrebujete uskladňovať všetky časti a bez adaptérov sa tam dá nakliknúť vajíčko maxicosi .... má ho tu aj jedna pani na predaj úplne ako nový 🙂

anitra11
5. okt 2014

myslím, že Camarello majú najväčšie vaničky ...

poly2406
5. okt 2014

....pozri v mojom bazari. Mam tam Pure lothus...vanicka mera (myslim) 96 cm ...je naozaj velka. Mozem premerat...

proklea
6. okt 2014

My sme kupili inglesinu quad.

katkatt
6. okt 2014

Peg-Perego Young (alebo Culla), novy asi nevyjde, ale z bazaru su niektore ako nove a vydrzia toho dost

yvi83
6. okt 2014

My sme kúpili kočík Roan Marita..veľká vanička a je hojdavý 😉

katarinaz123
6. okt 2014

My mame camarelo granada sme velmi spokojny lahunky skladny mala je velmi spokojná a to je dosť náročné bábätko. Výhoda je že sa dá do oboch strán pretocit hlavne pri športovej časti je to vyhoda lebo moja chcela od 6 mesiacov vidiet ale ked bola unavená som ju jedným nakliknutim otočit k sebe

vlko810515
7. okt 2014

Kočíky značky dadaparadiso majú veľké vaničky.