Ahojte,prosím Vás mohli by ste mi poradiť názvy typov kočíkov,s ktorými ste vy osobne spokojné? Ale prosím kočíky také,ktoré nie sú pre deťi max do 6 mesiacov. Aby bola vanička aspoň do 1 ročka. Ďakujem
ja som o vanicke do 1r nepocula 🙂
Aspon do 1 rocka ? 😅 a myslíš, že ti bude chcieť tak dlho ležať ? my máme 8 mes a ležař v kočíku nechce za žiadnu cenu.. iba ak ide spinkať, ale to už mame šporťák ,a golfový, ktoré sa daju dať do lahu . skus kuknut tu, ak ches co najvacsiu vanicku https://www.modrykonik.sk/forum/na-kocikovanie/kocik-na-zimu-s-velkou-vanickou-poznate-nejaky/
spytaj sa tu: https://www.modrykonik.sk/forum/na-kocikovanie/vsetko-o-kocikoch-pridajte-svoje-tipy-a-nazory/
https://www.modrykonik.sk/forum/na-kocikovanie/aky-kocik-mame-kupit/
https://www.modrykonik.sk/forum/na-kocikovanie/aky-mate-nazor-na-vas-kocik/
je tu sto tem ohladom kocikov, staci si len zadat do vyhladavaca.... 😖
ja mam 3kombinaciu espiro atlantic (vanicka je ozaj jedna z tych vacsich) a vydrzala mi v nom dcerka do polroka, jednak uz nechcela lezat a po druhe do ziadnej vanicky sa ti rocne dieta uz nezmesti 😀 😅 a od polroka sme v sportovej casti a nie je problem, ked chce spat tak ju dam do lahu, ked sediet tak si opierku dam do sedu 🙂
ja mám tako 🙂
Do 1 roka sa tam dieta mozno zmesti, ale lezat tam nebude, pozri si teutonie, concord fusion, maxi cosi mura 4 a hartan vip xl, maju velmi velke vanicky. Aj jane 2008 a 2009 model, ale to by si musela pozhanat z druhej ruky.
Hmm, myslíš si, že ročné dieťa napcháš do vaničky?? 😀 Napchať by si možno aj napchala, ale či by ti tam zostalo, neviem... 😀 😀
A teraz bez žartov. Vaničku pre ročné dieťa určite nebudeš potrebovať. Tiež sme pôvodne hľadali čo najväčšiu vaničku, ale realita ukázala niečo iné. Takže z vlastnej skúsenosti ti viem povedať toľko, že vaničku sme využili max. 3. Niektorý vaničku využívajú 5 - 6 mesiacov, no lepší je podľa mňa polohovateľný športový. Nám stačilo vajíčko a športový. Ak budem niekedy kupovať druhý kočík pre druhé dieťa, budem uvažovať, či sa mi vôbec oplatí kupovať vaničku...
dosť veľkú vaničku majú kočíky Cam Cortina. My máme teraz a som max. spokojná. Ale do roka asi nehrozí, že by nám bola dobrá 😅
No nesuhlasila by som s kazdym nazorom ... kazde dieta je ine, my sme vymenili vanicku za sportiak ked mala 5 mesiacov a bola to katastrofa, po tyzdni sme vratili vanicku a bola v nej do 8 mesiacov... potom uz chcela vidiet....
My mame ♥♥♥ QUINNY SPEEDY SX♥♥♥, a som spokojna nie na 100 ale na 200%, je to samozrejme trojkombinacia, vanicka, vajicko sportiak... a vanicka je ok, kedze mam zimne dieta, zmestila sa mi tam aj fusakom 😉
Sportiak je taky priestranny, ze by sa tam zmestili 2 deti 😀 a ovladatelny jednou rukou 😉 je dokonca aj pre vyssich, kedze rucka sa da perfektne nastavit podla vysky ... manzel ma skoro 2m a pri kocikovani ho nikdy neboleli krize 🙂
Ja mám Bambi Bumerang Ten je dosť priestranný je to viac kombinácia.Je tam prenosná vanička so strieškou keď je dieťa malinké potom sa dá vybrať a ostane priestranná vanička.Náš malý má 10 mesiacov a zmestí sa v pohode a ešte mu aj miesto ostane. Pravidelne mi v kočíku spí vonku aj 2 hoďky.Keď sa zobudí operadlo mu vytiahnem ako v športovom kočíku.Keď sa už ani tam nevprace jednoducho odstránim časť pre nôžky a je to športový kočík.Má aj nevýhody.Je to jeden z tých starších tipov je dosť ťažký inak som spokojná.
@an lady vanicka do roka nieje to by to dieta muselo trpiet na podvizivu lebo vanicky su max do11 kg a ani kociky tie obycajne bez otacavych kolies maju tasku na prenos babatka tiez max nosnost ....a tie typy kocikov su max do troch rokov 🙂 a mamicky ich aj tak nevyuziju do tych rokov ...deti uz vedia chodit a aspon moja je radsej na konovi (na pleciach) ako v kociku
dieta v roku vacsinou uz vie chodit,sedi a je nebezpecne ho nechat vo vanicke kde nie su popruhy ...moze ti s kocika vypadnut
ahoj, ja som mala Neotato Reverso Sport trojkolku, bol výborný aj som ľutovala,že som ho nemohla ešte využiť( už ďalšie bábo neplánujeme)... malý sa nám narodil v auguste a na rok mal 11kg, v hlbokej vaničke bol v pohode až do mája, a fusak v zime žiadny problém,vanička priestranná a čo sa týka športovej časti rovnako výborná ,super polohovateľná priestranná, malý v nej spal pomaly už ako 3 ročný,a v zime vo fusáku ako 2,5 ročný tiež žiadny problém....veľmi odporúčam 🙂 🙂 🙂 okrem toho je skladný a ľahučký...
Ja som pri prvej dcére mala kočík starší zn. Kajtex /nižší kočík s prehadzovateľnou rukoväťou, ktorý mal aj prenosnú tašku-dnes ich už nevyrábajú ale viem, že tohto typu sú teraz novšie kočíky, len neviem názov/, a malá sa mi tam do vaničky zmestila ešte keď mala dva roky, nehovorím že som ju tam vozila, ale keď sme mali na dvore trebars opekačku a malá nechcela vo vnútri sama spať, tak spala v tom kočíku a bola tak pri nás...
My máme kočík 3-kombinácia, hlboký +športová časť značka Bambi, som spokojná, tiež sú k tomu doplnky, dobre sa s ním manipuluje, pekne vyzerá 🙂