Ahojte mamičky, prosím vás o radu pri výbere športového kočíka, alebo golfáča..hľadám niečo pre väčšie dieťatko ( nemyslím staršie, ale vzrastovo väčšie), vhodné aj na zimu, aby sa v ňom dalo ležať, aby sa dala otáčať rúčka v smere a protismere jazdy, aby sa dal ľahko zložiť do auta a aby nebol veľmi ťažký... :o) a aby nás nezruinoval 😀 asi som náročná, ale ak mi viete poradiť nejaký dobrý šporťák, budem vďačná :o)
ja osobne mám NeoNato piuma, ale asi nie je pre väčšie dieťa ☹ inak neviem na čo konkrétne je dobré mať otočnú rúčku a či vôbec taký kočík nájdeš, ale ja keby som mala teraz kupovať kúpim Britax B-AGILE 4 😉
vacsinou kociky ktore su otocitelne maju menej miesta pre dietatko. aspon pri tych kocikoch ktore som ja pozerala som sa s tym stretla. ja mam jane slalom, a miesta je tam riadne vela. som s nim spokojna.
Navington cadet (pozri mi do albumu),celkom priestranny,lahky,otocna sedacka,nafukovacie kolesa...
Toto prave riesim aj ja a mam podobne kriteria. Zatial som ho este nekupila, ale vybrala som si Casualplay S4, tak dufam ze budem spokojna....