🙂 potrebujem aby bol priestranny,mal nafukovacie koliečka a hlavne aby sa dal dať aj v smere aj v protismere jazdy.
Ahoj za mna Jane slalom reverse,ale je mensi,svagrina ma Mutsy,je priestranejsi.drzim palce,ja som vuberala kocik velmi dlho😉
su rozne kociky s nafukovacimi kolesami s preklapacou ruckou 😉 😉 treba aby si si uvedomila aky kocik potrebujes ty, do akeho terenu ci to ma byt do mesta, do dediny, do hor, do auta skladny ci len po vonku, ci v nom budete jazdit denne, ci len prilezitostne, ci ho potrebujes zmestit do vytahu alebo ti bude stat v priestrannej garazi tiez ako velke dieta v nom chce prevazat ci uz od 6 mesiacov do 3r. ci starsie ako 1/2 roka. tiez zaleti cena napr. taka teutonou su celkom drahe kociky a ak ho nemas vyuzit na 100% nema zmysel ho kupovat tiez aj vaha kocika velmi zavazi ci bude kocik nosit hore/dole schodmi ci nie..... proste je toho vela nad cim treba porozmyslat a co je prednejsie ako znacka kocika
takze najprv si zadaj kriteria ty az potom sa pytaj na znacku kocika 😉 ta je myslim najmenej podstatna
Ahoj ja by som Ti odporučila značku Teutoniu konkretne be you podvozok alebo cosmo podvozok.Beyou ma dokonca aj prehadzovaciu rúčku.Síce kolieska sú plastové,ale kvalitou sa to nedá porovnať,je to nemecký kočik.Švagrinka ho mala bola s ním maximalne spokojná.Šporova časť bola otočná.Possielam link kde som ho videla za dobrú cenuhttp://www.babymania.sk/vybavicka/kociky/sporto... deň a veľa trpeylivosťi pri výbere 🙂 Eva