Zdravim nepoznate nejaky dobry bazar na kociky v Presove alebo v blizkom okoli???? 🙂
jj to som skusala ale predsa ak to vidis a mozes si ho ochytat vybera sa lepsie 🙂
@alicalilica skus na svaby nieje tam bazar ale predaj kocikov taky domcek na pravej strane smerom na sekcov ma kociare s polska....a potom ako pisala vyssie mamicka skus bazar tu na mk ved mozes ist aj osobne pozriet...o aky mas zaujem?
@alicalilica alebo treba skusit ist do Polska...na trhy tam najdes aj pouzivane a za menej penazi
Predám kočiar značky TAKO červeno-čiernej farby . Je málo používaný, čomu zodpovedá aj stav. Je to 3 kombinácia plus aj vajíčko. Pôvodná cena bola 400e, predám ho za 120 keďže je 3 ročný. Ak máte záujem, kontaktujte ma mailom, prepošlem foto.
email: mariapavelova@centrum.sk
predam kociar TAKO jumper X dvojkombinacia..mam v bazari...ale chcem sa opytat..pocula som ze v Preosve na jarkovej je obchod kde predavaju kociare..neviete poradit presne ako sa to vola? dakujem
http://deti.bazos.sk/kociky/?hledat=&rubriky=de... daj si tam cenu do koľko eur...
@komisakpd a kde presne je ta predajna na jarkovej?
@janinah ja myslim predajnu..bazar...takto viem najst kociace..
@milagrosss20 keby som presne vedela tak sa nepytam..nie som presovcanka..
@komisakpd
@milagrosss20 Tu predajnu uz zrusili,aj ja som tam kupila kocik.
@katkarv fuuuu kokos tu v po nie je poriadna predajna okrem motyla?fuuuuu
@milagrosss20 Ja nakupujem tu cez konik,asi aj preto zatvaraju bazare,lebo funguje net bazar a nemusia platit predavacky.
@katkarv vcera som pozerala tu bazar ale vsetkooo je tak daleko co sa nam pacilo..a clovek to chce vidiet a vyskusat no nie?
@milagrosss20 Ja som tu kupila dve kociky a boli presne ako ich maminky nafotili,ale chapem ze niekto potrebuje "opacit"ako sa hovori 🙂
@milagrosss20 ja predavam kociar, pozri v mojom bazari...
@komisakpd a ako si to najdem?
@alicalilica ahoj aj ja mam na predaj kocik keby si mala zaujem mozem ti poslat foto alebo my mozes zavolat a ti poviem blisie o nom 0907912780
Ahoj sudabe anoo este ho mam je to fialovo cierny troj kombinacia ak mas zaujem poslem fotoo odp
Ahoj, ak by niekto ešte mal záujem tak v PO na Baštovej ulici je bazár s kočíkmi a inými detskými vecičkami, my sme tam včera kúpili krásny kočík za dobrú cenu.
Boli ste uz v Bambine na zeleznicnej stanici? super vyber,za super ceny a zo zarukou.
ahoj , tiez sa pripajam. Skus sa pozriet v Bambine na zeleznicnej stanici. Dobry vyber za dobre ceny🙂
Prosím vás, neviete niekto či ešte funguje ten bazár na Baštovej? ďakujem
Ja mám na predaj kočík ako nový...ak by ste mali záujem😃😃😃😃
@alicalilica pozri si bazar tu a zadaj si tam ze chces z okolia presova 😉