Ahojte prosim poradte mi nejaky kocik, s ktorym mate dobru skusenost, ja si neviem ziaden vybrat 😅 Bude to letne babo, hladam dvojkombinaciu, do 500/600 eur, nech je hlavne lahky, lebo byvame v bytovke bez vytahu, do lahkeho terenu, nech ma vacsiu hlboku vanicku, nech chvilu posluzi aj sportova cast, (aj ked som si vedoma, ze sportiak urcite budeme hladat novy) a nech to nie je ziadna hrkalka.
Dakujem za vsetky typy 😊
Ja som kupovala síce uz športiak, ale da ss dokúpiť vanička, zopa move. Nie je to úplne najlepší kočík na svete, ale je ľahučký zložiť sa dá so športovou časťou v oboch smeroch, super spratný do bytu aj do auta (my bývame v dome a podmienka bola aby sa zmestil do malého kufra tak aby k nemu vošiel ešte aj nakúp). Na dedinu nie je ideálny ale v meste sa mi s ním chodi super. Aj keď sportiak určite nie nastálo a bude mi treba kúpiť ešte asi jeden. V októbri sa má narodiť druhé a určite k nemu dokúpim vaničku lebo na cestovanie super prakticky. Na druhú stranu určite existuje omnoho lepšie kočiare, Ja som bola nútená kupovať naslepo cez eshop ešte keď bolo Všetko zatvorené.
@lienka.7 ano to som skusala, ale kocikova poradna aktualne nefunguje, odpisali mi ze nemaju cloveka na to cico 😅
Ahoj, neviem, či sa tebe bude páčiť, ale ja som sa rozhodla pre tento https://lnk.sk/no69, je pomerne ľahký a dobre sa skladá..my čakáme bábo na prelome júla/augusta a bývame tiež v byte bez výťahu...plánujem nechávať konštrukciu dole v malej kočikárni a vaničku vynášať hore. Prípadne skús zadať do vyhľadávania v poradni na koníku čo hľadáš, určite ti toho nájde viac...🙂
Ahoj, my cakame tiez letne babo a vybrala som si Roan Bloom, sama som zvedava 😊
Za mna Moon Style, mame letne babo tiez a zatial sa krasne zmesti do vanicky. Plus vyborne kolieska! A lahko ovladatelny.
Po 3 detoch a milion kocikoch mam Mutsy Nio a som konečne spokojna. Sportak vyuzijes asi dlho, ja dufam, ze do konca kocikovacieho obdobia, ide uplne do lahu, vysoka opierka 52cm, plnene kolesa, do auta za minutu aj so sedackou, na leto vanicka aj sportak ma sietku v strieske, material je super-ako režné plátno a nepremoka to. Kukni recenzie alebo YouTube. A je velmi pevny,stabilny, chodim s nim po meste aj k rieke po trave a kamenoch
Aha 😁 nevedela som...
Ja mam Peg perego Yipsy, sportiak... ale da sa kupit aj vanicka k tomu.
Skus si vygooglit nech tu nerobim reklamu obchodu 😁
@tessa04 tento sa pacil aj mne, aj dobre hodnotenia som pocula, len ma zaujma jedna vec...na tej hlbokej vanicke je aj strieska proti slnku? lebo na obrazkoch na internete nie je vyobrazena 🙂
@elenita roan bloom je velmi pekny, vzdy sa za nim otocim ked nejaka mamicka ho ma 😃 a nie je tazky? lebo nie som si ista tou vahou, pisu dost velku 🤷🏼♀️
Este ho nemam doma 😁 Ale preluskala som kopec recenzii a diskusii a su nan velmi pozitivne ohlasy. A aj vo videach vyzera, ze je velmi lahko a dobre ovladatelny.
Napis babam do poradne 😁