Pomoc s výberom kočíka

goldmolly
19. sep 2021

Ahojte, pomaličky pokukujem po kočíkoch. Zatiaľ som však nenašla taký, aký by bol pre mňa ideálny. Chcela by som primárne športový kočík, na ktorý môžem nakliknúť vaničku. Pokukovala som po Joolz Hub, ale čítala som tu na fóre, že športová časť je menšia a mne ide o to aby som mohla voziť dieťa cca do 2,5 roka.. pre prvorodenú som mala Petite&Mars street, velkostne vyhovoval super, len tie nafukovacie kolesá pre mňa nie sú moc vyhovujúce, pretože som mala často defekty, plus sa musia dofukovať. Takže chcela by som:
- kolesá gumené, gelové,nie penové, menšie zlo sú nafukovačky
- športová časť väčšia, určite nechcem korýtkové sedenie
- nakliknutie vaničky
- možnosť skladania kočíka vcelku aj s konštrukciou
- aby nestál majland, 1200 za kočík určite nedám

Viete o nejakom takomto? Či som až moc náročná? 😃

ofzuza
19. sep 2021

Britax go big? Ale neviem ci splna cenove rozpatie

goldmolly
autor
19. sep 2021

@ofzuza ďakujem, popozerám ho 😊

dzejsik
19. sep 2021

@goldmolly ABC Design Salsa 4 ? alebo Street bez nafukovačiek, veď sa predáva s aj bez

goldmolly
autor
19. sep 2021

@dzejsik áno, lenže nenafukovacie sú penové. A to je hotová katastrofa tu u nás na tých chodníkoch. Mala som ABC design condor 4 a zapichnuté kamene po každej jazde. Aj Valco snap a to isté. Tú salsu pozriem, vďaka 😊

dzejsik
19. sep 2021

@goldmolly na tých modeloch 2021 by to už nemala byť výsostne pena, ale šla by som to pozrieť osobne ... ešte možno by sa páčil Cybex Talos S Lux (len odpruženie je také tvrdšie, pozerali sme naživo a sedák športový kus kratší, ale kolesá má ako chceš - pneumatiky plnené penou)

goldmolly
autor
19. sep 2021

@dzejsik ďakujem moc, o takom ani neviem, celkom sa mi pozdáva 😊

goldmolly
autor
21. sep 2021

@dzejsik ja len ze velmi pekne dakujem za radu s tym cybexom, dnes som ho bola pozriet v obchode a zamilovala som sa, viac-menej som uz rozhodnuta ze ho kupime 😊

dzejsik
21. sep 2021

@goldmolly super, tak nech dobre slúži 🙂