Pomoc pri výbere kočíka 🙂

bajuss21
3. apr 2020

Ahojte mamičky,

viem, že o kočíkoch je tu milión diskusií a verte mi, že už nejaké tie týždne lustrujem všetko od kraja a chytá ma zúfalstvo 😀

Hľadám kočík (najlepšie dvojkombinacia + adaptéry na vajíčko) vhodný aj do terénu (poľné cesty, lesné cesty...), otočný v oboch smeroch, ľahší aby som ho dokázala premiestniť medzi mestským autobusom (nemám vodičák, môže nastať situacia, ze ostanem odkázaná aj na takýto spôsob prepravy) a do ceny dákych 450-500€.

Veľmi sa mi páči JOIE VERSATRAX, ale chcem kupovať kočík tak o dva mesiace a pri ňom sa začínam báť, či sa vôbec bude dať zohnať, dosť je vypredaný a teraz si nemôžem dovoliť vyhodiť z rozpočtu hneď toľko peňazí. Tak hľadám nejakú inú alternatívu...

Ďakujem krásne za pomoc 😊😊😊

domi995
3. apr 2020

@bajuss21 ahoj, odporúčam ti napísať odborníčke Eli 🙂 https://www.modrykonik.sk/ask-an-expert/kocikov...

simuskaaa123
3. apr 2020

Ahoj 🙂 som slobodná mama bez auta, takže pred. Koronu sme vlakmi a busmi cestovali všade, raz kamoške, raz babke. Rada chodím do prírody ci robiť na záhradu. Kočík mam MamaKidies Venus. Je to 3kombi, nový stojí 200e aj s dopravou. Je úplne že top. Na to ze som ho musela kúpiť narýchlo (mama ex mi kúpila camarelo art ale doteraz mi ho nedali) tak spokojnosť po každej stránke