Aké máte skúsenosti s pogumovanými kolieskami? Plastové hŕkajú :( gumené zase defekt :( chceli sme gumené, že vraj sú viac športovejšie aj na zimu, ale skúsenosti z okolia nič moc.. že by zlatá stredná cesta?
no ja si myslim ze pogumovane su plastove potiahnute gumou, nafukovacie su zasa ine. Ja by som najradsej pogumovane 🙂
@xlucia my sme boli presvedčení až do dnes, že chceme nafukovacie, ale keď sme nad tým začali akosi viac premýšať, tak sme zase na začiatku... patríme medzi ľudí, ktorí nesedia doma, často cestujú a aj hory máme radi... a tak nás teraz po dovolenke napadlo, že by to asi nebola žiadna sranda dostať niekde defekt v cudzine... a nielen tam, ale napríklad aj dakde v prírode pri dlhšej prechádzke...
@anuskaaprazko tak som to myslela, asi som to nenapísala dosť dobre 🙂
@mirreckall presne kvoli tomu som nechcela nafukovacie. prvy kocik som mala taky, ine som nerobila len som dofukovala. nikdy viac
@mirreckall ahpjky pridavam svoju skusenost idealne by bolo mat dva kociky 🙂 jeden s nafukovacimi kolieskami ( ten je totiz vhodny do prirody pretoze je pruzny takze prekpna nerovnosti bez toho aby si vytriasla mimco) naopak s plnymi kolirskami je lepsi do mesta kde je rovna zem lebo ak su nerocnosti dieta poriadne vyhrkas. Nafukovacie sa lepaie ovladaju teda kciar aj ked narazis na obrubnik tak nevypadne to babetko z kpciara bo pomalicky sam vyjde crz obrubnik ale s plnymi kolieskami ked narazis tak ho to vyhodi von nemyslim to doslovne ze vypadne aby ste to zas tak nebrali. Mali sme totiz obidva typy. Nafukovacie mozes dostat defekt ale vymena je uplne kahka a pat minutova robota ked mas nahradnu dusu co nieje problem.si kupit do zasoby 🙂 najlepsie by bolo. Vymysliet jeden ktory by zobral dobre vlastnosti s jedneho a aj druheho typu '-)
@romea ja som este kdesi citala ze kociky s nafukovacimi kolesami su akesi tazsie a nemotornejsie na skladanie a napchavanie do auta.. Je to pravda?
@anuskaaprazko myslim ze qskladnost kocika v aute nezavisi od koliesok kocika ale od jeho celkovej konstrukcii. To si treba vyskusat aj v predajni a kazde auto ma iny kufor nam vliezol do auta a sestre nie. Inak ci su kolieska nafukovacie alebo plne vzdy sa daju jednoduchym sposobom odstranit z kociara zvladne to aj zena a jednoduchym sposobom sa nakliknu nadpat na kociar
my mame Baby Lux Tako Jumperz velkymi nafukovacimi kolieskami a my sme s nim nadmerne spokojny, lahučky, dobre sa sklada aj do malych kufrov kolieska sa perfektne a lahko daju dať dolu, daju sa stopnu aj sa otačaju, ruča sa da dať do roznej vyšky teraz už použivame športovu časť a teiž som snou spokojna mala v nom spava cez den a v postielke spinkava len večer, hlboku časť sme dlho použivali a prestali len preto že už bolo malej v nej teplo ale ešte by možno potiahla v nom nejaky ten tyž. až mesiac. často si kočik umyvam lebo ho mam vo vnutri a velmi lahko si ho sama rozoberiem a poumyva aj poskaldam neni problem. aj ked niekto z rodiny kočikoval malu tak hned že aky lahky kočik - no su určite aj lahšie od toho nevravim že je najlahši ale nám vyhovuje aj druhy krát by som ho kupila len novši typ lebo tieto maju sice velke košiky dolu pod vozikom na nakup ale ťažky pristup do nho ked chcem dať igelitku jedna jedina negativna nedomyslena vec hlavne ked je športova časť nasadena tie novšie som si všimla že maju už ine dolne košiky 🙂. a kolieska zatial sme ani raz nemali defekt a dofukavali sme len raz lebo v obchodoch to nefukaju naplno a je vynikajuci aj do terenych - samozrejme nie ako je slovensky raj same skali a kopce 😀 ale boli sme s nim na dovolenke a všade sme sa snim dostali a prešli aj po schodoch hore dolu viem s nim isť sama bez pomoci - lebo ma aj mierne pruženie 🙂
mali sme dva kociky s nafukovacimi kolieskami odchovane dve deti na nich. nikdy sme nemali defekt. v pripade potreby sme mali kupene nahradne plaste. tie nie je problem vymenit aj v cudzine. trvalo by to par minut. a dofukovanie koliesok tak raz za stvrt roka. asi zavisi od vyrobcu a od samotneho kocika. mam aj buginu s pogumovanymi kolieskami. a na dlazdiciach by som z maleho vyhrkala dusu. do hor sme brali sportak s nafukovacimi kolesami
@katy1979
@zmrzlinkams
baby dakujem, asi fakt nakoniec skoncime pri tych nafukovacich a ked bude babo vacsie daku malu buginu do mesta ...
@mirreckall asi tak nejako dobry nápad 🙂
my sme povodne chceli plastove ale kamošky a odpopručania a skusenosti inych nam zmenilo rozhodnutie a jedna kamoška robila v obchode v detskom a vyzbńala sa v kočikoch aj ona radila a obdivujem mamičky v BA ako vediea jazdim s tymi kočárikmi čo maju mimi kolieska uplne male prťave a hlavne ked je zla zničena cesta alebo sneh myslim že tam skor prevladal luxus a krása ako praktickosť
v zime kolieska stopnem netočia sa a super sa ide po snehu a v lete stopnem kek chcem na mieste učičikať alebo idem po terene ináč necham volne kolieska točiť a je to napr. super ked si v obchode uzke uličky alebo na miestach kde sa potrebuješ otočiť a tiež sa s tym dobre jazdi po ceste, trave a mala neni udrncana, plastove velmi hrkaju su hlučne a skor sa možu zničiť na zlych cestach a časom je to dosť na tych kolieskach vidieť, my ho mame skoro rok a kolieska su skoro ako nove 🙂 len slaby naznak 🙂
@mirreckall nafukovacie su super, a ked sa bojis defektu, kup si ochranu proti defektom, ja som mala puncturesafe a nemala som jediny defekt, chodila som s kociarom aj do terenu 😉
žienky aký máte názor na športovú verziu kočíka JANE RIDER?? oplatí sa ?? ako je to s kolieskami .. Dali by sa poprípadne tie zadné plastové vymeniť za gumené?
@mirreckall vyborne. presne ako pises