Tehuľky maminy budúce maminy,podľa čoho ste vyberali/vyberáte kočik pre vaše bábo???
Aký by mal byť,čo by mal mať/nemal mať prip.riadili ste sa aj tým ako by mal vyzerať -dizajn?Takisto cenová skupina...Je drahší kočik aj omnoho lepší ako lacnejší?Lacnejší kočik si nesplní tú funkciu čo drahší? Čo by ste poradili???? Vopred ďakujem vsetkým za príspevok🙂
podľa čoho som sa riadila pri kombinácii.tak 1,veľké nafukovacie kolesá 2,veľká športová časť 3,veľký nákupný košík 4,polohovanie rukoväti a správna výška aj pre chlapa 5,nízka váha 6,otočné kolečká 7,zhánanie informácii od ľudí ktorý ho mali,alebo majú.a to najhlavnejšie ROZTEČ ZADNÝCH KOLIES,totiž niektoré sa nevojdu do dverí. kupovali sme dvojkombináciu za 215€.max.spokojnosť nemenila by som,ale už mi zavazdala vanička
no ja osobne som tiez riesila tento problem... ale pomerne rychlo som sa rozhodla.. pre mna bolo najdolezitejsie toto...velka vanicka aby sa tam zmestilo aj vacsie dieta vo fusaku a naobliekane... dalej ohybna rukovat kedze som vysoka aby mi to bolo pohodlne pri kocikovani. dalej velke kolieska a aj otocne s moznostou zakliknutia aby sa netocili. rucka alebo teda vanicka a sportova cast aby sa dala dat v smere aj protismre jazdy. velky nakupny kosik, polohovatlna aj hlboka vanicka, jednoducha manipulacia pri skaldani a koniec koncov aj cena. ja som si vybrala camarelo q12. vela stastia pri rozhodovani 🙂
@stefi8786 -
drahsi kocik je kvalitnejsi - a ak nie, lahko sa da reklamovat, vyrobcovia maju funkcny servis a aj zozenies nahradne diely.
drahsi kocik by mal byt kvalitnejsi aj v zmysle chemickeho zatazenia, dietatko je v lete v kociku casto skin to skin a poti sa
drahsi kocik lepsie predas aj z druhej ruky. Polsky tank asi moc nie. A design ano, isteze, musi sa mi pacit.
vyberala som podla vahy
podla velkosti kolies
podla skladnosti (rozmer aj sposob skladania)
podla celkovej vysky kocika
podla rozmerov vanicky
podla designu
podla kvality potahou
podla variabilite (adaptory, vajicko, vanicka, sportak do oboch smerov)
podla velkosti kocika
podla vahy
podla doplnkov
u mna vyhral icandy peach sweet pea... som strasne mala, deti drobce, nizky a drobnejsi kocik mi vyhovuje...tri krat denne ho budem skladat a vykladat z auta, takze naklikavanie vajicka a skladnost maximalne vyuzijem... a aj to, ze je lahucky... a je nadherny, farebny, krasny design... do terenu ho nechcem... takze pre mna ten naj... ale to je pre kazdeho nieco ineho...
nasa mala sa narodila 25.11.2012 a vybrali sme kocik taky, aby mal:
4kolesa - predne sa daju aj zacvaknut tak aby nesli do stran (ked je sneh), ale len rovno, ale lepsie sa kocikuje ked idu do stran, velka vanicka - zmsti sa tam v pohode fusak, a aj babo ked je vacsie, 3 kombinacia - vanicka, športova verzia - ta sa da nacvaknut tak, aby bolo babo otocene ku mne, aj tak aby bolo v smere jazdy, a da sa tam nacvaknut aj vajicko...to je tiez super. dalej sa da vo vanicke nadvihnut spodok tak, aby bolo dietatko vo zvysenej polohe (v pripade ze ma napr. reflux...) kocik ma aj brzdu, to je tiez dvolezite. ziaden drahy kocit toto vsetko neobsahoval, potom sme boli v polsku a tam sme v takom obchode detskom (baby boom) kupili kocik znacky mayo, ma vlastne toto vsetko co som pisala...nebol ani drahý do 400e (trojkombinácia) a som velmi spokojná, jedine som si dala usit krajsie hniezdo do vanicky - a kocik vyzera naozaj cool 🙂
prvy - podla toho ze sa mi pacil mal zaujimavy dizajn, bol terreny a vzdy sa mi pacili trojkolky a bola to trojkombinacia- quinny buzz - horko tazko som ho dopouzivala s prvou dcerou a s druhou len tie prve mesiace kym som potrebovala hlboky potom som ho chytro darovala na dobrocinne ucely.
druhy - podla skusenosti s prvym - uz v zivote nie superultramoderny s kadejakymi supertechnickymi skladaniami, vyberala som uzky, ktory by sa mohol skladat jednou rukou do tvaru dazdnika - ako golfky, so spojenou ruckou a s moznostou vozit dieta az pokial ho potrebuje - 100% vyber - kocik pouzivam od 4m a este stale do nej natlacim skoro 4r dieta a 6 rocne tiez ked treba. nikdy by som nemenila cybex callisto
@stefi8786 drahsi podla mna neznamena lepsi... mam kamosky, co mali lacne polske kociky a vydrzali im dlhsie ako druhym quinny a podobne vychytavkove kociarky... my sme si nakoniec vybrali bexu b4x fashion... pomerne velka vanicka, dobre manevrovanie, nizka vaha, velke kolesa, skvela cena (s autosedackou vyjde okolo 350 eur)... dizajnom som sa neriadila, iba co sa farby tyka (drahy vybral fialovu farbu)... co som citala recenzie, tak baby su s bexa kocikmi spokojne... snad aj my budeme 🙂 🙂 treba si uvazit hlavne kde zijes /mesto ci dedina/, v akom terene sa budes pohybovat, ci mate doma schody a kocik bude treba vynasat, kolko si ochotna dat za kocik, ci chces 3 ci 4 kolesa... hlavne si kazdy osobne vyskusat v predajni, nech vies, ktory ti najviac sadne a padne do oka... vyber je dnes strasne velky 🙂 drzim palce pri hladani 🙂