Plastové vaničky kočiarov - nulové odvetrávanie

babulkovo
5. máj 2014

Ahojte, som prvý krát tehotná a preto nemám až takú skúsenosť s kočiarmi, ale tie, ktoré som doteraz videla, mali všetky vaničku vyrobenú z plastu a potiahnutú látkou. Chcela by som sa vás opýtať, sú aj kočiare ktoré majú menej plastových častí? Ide mi o to, že podľa mojej logiky, to asi nie je až také terno, najmä v lete. Pri predstave, že položím dieťatko do plastovej vaničky mi pripadá, že sa tam chúďatko uvari. Nehovoriac o tom, že tie plastové časti zrejme aj obsahujú nejaké chemické materiály, ktoré sa uvolňujú do prostredia. Takže otázka znie, som paranoidná, alebo je na tejto obave čosi pravdy? Viem, že existujú značky ako Bebe Confort Windoo, Emmaljunga a myslím že aj niektore Jane, ktoré majú zo spodu systém ventilácie, ktoré je možné v prípade potreby otvoriť. Aké sú Vaše skúsenosti s takýmito kočiarmi?

tatso
5. máj 2014

Ahoj, jaj mam kociark uppababy , model vista a ta ma vanicku s vetranim, pozri si info na ich stranke :
http://uppababy.com/vista/bassinet/, je to super vanicka, hlboka, s vetranim, atd...na leto urcite super, ale hlavne je to vhodne tympadom aj na dlhodobejsie spanie pre babätko 🙂

babulkovo
autor
5. máj 2014

@tatso waw, paradička, túto značku nepoznám, dá sa u nás niekde kúpiť, alebo ho máš zo zahraničia?

tatso
5. máj 2014

@babulkovo kupila som ho v UK, cez web, jeden obchod v Londyne, kde pracuje slovenka,takze sme si pisali slovensky, a uz ho mam rok a pol a max. spokojnost, nemenila by som, stale kocikujeme 🙂ak by si mala zaujem, pozri si fotky v mojom albume, je tam aj konakt na ten obchod 🙂

babulkovo
autor
5. máj 2014

@tatso už som kukala, veľmi zaujímavý. aký je ťažký? má aj odpruženie kolies?

tatso
5. máj 2014

@babulkovo tu najdes vsetky technicke udaje ku kociariku, ma odpruzenie na vsetky 4 kolesa.