Mate prosim s tymto kociarom skusenost?Dakujem...
ahojte,takze ziadne info na tento kociaaar ☹ ....no nic.pockaaaam este,aspon si pisem sama so sebou a stiham si citat svoje prispevky 😀 😀 😀 😝
😎 😎 😎 😖 😖 😝 😝 😀 😀
😲 😲 😲 😀 😀 no nic.....uz som ho aj tak objednala 😀 😀
este nanho stale cakam,bude zaciatkom tyzdna......jeeeej asi som tu na celom svete sammmmaaaaaaaaa ☹ 😀 😀 😎 😎 😝 😝 😔
mukky daj nejaku stranku kde ho mozem vidiet.. dakujem
zhanam kocik s prehadzovatelnou ruckou a je ich preklate malo...
babulka123 🙂 tak predsa niekto 😀 vies co ja este neviem dobre pracovat s pc a neviem to skopirovat,tak si daj len do googlu ten kocik presne ako som ho pomenovala a tam myslim je hned ...vies,on neni nejaky krasny ako drehe kociky,ale pre mna je podstatne ze ma priestranny sedak,vacsi oproti niektorym drahym sportiakom,prehadzuje sa rucka,ma na strieske okienko,velky kosik,brzdu na rucke a je lahko skladatelny a sadol mi 😀 ja mam trojkombinaciu chicco ale sa uz nezmestime do vanicky a na sportiaku mam len letnu striesku 😒 a cena je dobra 4.99O sk.Budem ho mat normalne z predajne...len skoda ze sa nevyraba teraz v modro zelenej,len v sivo a modro cervenej..ja budem mat modrocerveny...ahoj..a ma nanoznik v cene a plastenku a dokupim si aj tasku
babu...a poyeram ze ty cakas babo,no maju ho ale uz nie s preklap.ruckou ale s vajickom za 5.99o sk aspon u nas,to je iny typ a je vtej yelenkavej farbe...to tiez si tam najdes v googli
Kuk sem:
https://www.modrykonik.cz/forum/show.php?vThrea...