Petit&Mars Street versus Britax B Motion 4 plus

aristea
29. mar 2018

Ahojte maminky,viete mi poradit,ktory kocik je lepsi ci petit&mars street alebo britax b motion 4 plus? A ako ste s nimi spokojne?diky

agnes28
31. mar 2018

@aristea ja neviem porovnat lebo britax nepoznam. Ale mam street a nemenila by som. Je bajecny. Lahko sa ovlada je dost priestranny a pritom nie velky. Genialna strieska na zatienenie. Je tichy nehrkoce. Nastavitelna rucka a velky kosik. Pre mna top👍

ondrusovalucia
31. mar 2018

@aristea mam spominany britax uz by som ho nekupila

aristea
autor
31. mar 2018

dakujem maminky, ja som tiez viacej naklonena petit&mars

aristea
autor
31. mar 2018

@agnes28 a mate obycajne penove abo tie nafukovacie kolesa?

stanka2612
31. mar 2018

Ja mam petite&mars street a schvalne som v obchode skusala oba (street aj b-motion) a teda u mna vyhral street.je lahsi,mensi (kratsi),lepsie sa mi skladal aj rozkladal.cize som z obchodu odchadzala s nim 😊 a mam jednoznacne nafukovacky,to bola moja podmienka ze kocik sportovy s nafuckami,je to milion a jedno...tak snad som poradila

aristea
autor
31. mar 2018

@stanka2612 dakujem za infosky.ja som mala doteraz vzdy len nafukovacie,tak preto sa neviem rozhodnut ake kolieska.

stanka2612
31. mar 2018

@aristea ako ono ani tie umele nie su zle,ale iba na super chodniky a cesty.na nerovnom povrchu hrkaju…ja byvam na dedine a tu su cesty sama diera,preto tie nafucky
Ale zase uz dva krat som mala defekt a vtedy ma umele zachranili,bo moj maly spaval iba v kociku za akehokolvek pocasia tak do 1,5 roka 😁

majca1581
31. mar 2018

Za mňa britax mne prišiel street dosť neppevny rozhegany A tá strieška taká ako sustiakovina no pre mňa toto nebol kočík ale britax oveľa lepšie prepracovaný pevný trošku väčší ale my ho taký potrebujeme malý ho miluje A len V ňom buba

tinaa64
31. mar 2018

@agnes28 mozem sa opytat?ake to ma kolieska nie su to plastaky?a ozaj nehrkoce...?aj ja nad nim uvazujem len nechcem kupit hrkalku

katrin21
31. mar 2018

Takato ista tema tu uz par dni he🤔🤔🤔🤔
Tak sa budeme opakovat..ale este lepsi ako Street mate nove Valco Trend.. dizajnovo je rovnake ako street ale o 3kg lahsi..lepsi material ovela mensi po zlozeni/ pre mna dolezite apolu s tou vahou ktorh mam dvihat do kufra/ .
Aj sa manevruje este lahsie ako street..same pozitiva..a kolesa ma lepsie tiez..iny material..tym padom ani nafucky mi nechybaju .slecdaju sa dokupit len fakt ich podla mna netreba.

Britax..hmm.zvazovala som. Ale je prilis obrovsky..take hebedo.. a skoro som kupila street ale zbadala som to valco nove..sice stoji vuac ale nelutujem vobec.

bukrisek
15. apr 2018

Mozem sa spytat tie co mate street ide vam snim pobehnut ked mate kolieska nezaaretovane? Pripadne jazda na korculiach? Velmi by ste mi pomohli dakujem

zuzicka122
16. apr 2018

@stanka2612 prosim ta v ktorom obchode si si mohla vyskusat oba?

stanka2612
16. apr 2018

@zuzicka122 vsetkopredeti.sk v Bratislave,ulicu neviem,ale je to v tej nakupnej pasazi vedla Ikea 😊

dkethe
16. apr 2018

pridam sa do diskusie. Britax b motion 4 plus sa mi velmi pozdava, ale aj bazarovy stoji dost vela. nenajde sa k nemu nejaka lacnejsia alternativa? potrebujem nieco s dostatocne dlhou ruckou pre priestranny krok. tym padom ani Valco nie. Joie Litetrax je tiez super, ale cenovo este vyssie snad. vdaka

zuzicka122
16. apr 2018

@stanka2612 dakujem

aristea
autor
17. apr 2018

ahojte, tak sme kúpili petite mars,tak dnes som bola prvýkrať vonk s ním, musím si zvknúť, bo sa ľahko ovláda a doteraz som mala vždy nafukovačky,tak je to rozdiel,ale malý bol spokojný, čušal a zaspal nakoniec. ešte napíšem...ked ho odskúšam dlhšiu dobu,ale hlavne,čo je super, prvýkrát som ho dokázala vyniesť spiaceho aj s kočíkom 🙂

lauxx3
25. mar 2019

@aristea ahoj tak aky je po dlhsej dobe? Kupila by si ho znova?

aristea
autor
25. mar 2019

@lauxx3 ahoj,urcite ano,ja som velmi spokojna, aj starsiu dcerku prevezieme,ked sme na vylete aa chce si oddychnut. Mame tie obycajne kolieska a v pohode, za mna super kocik.

lauxx3
25. mar 2019

@aristea dakujem za odpoved 🙂

lucyjka6
25. mar 2019

@aristea ja mam oba kociky,a pre mna je lepsi a kvalitnejsi britax,petit mars street mam s nafukovacimi kolesami necely rok a uz bol tri krat na reklamacii,este ze mam nahradny britax b motion ten zvladne vsetko

aristea
autor
25. mar 2019

@lauxx3 nie je zac 🙂

aristea
autor
25. mar 2019

@lucyjka6 ja som britax nemala,tak.neviem posudit, ale s petitom sme nemali ziadny problem,skoda,ze u vas to s nim nevyslo...