Petite&mars street - hrká

lililukac
15. feb 2019

Ahojte chcem sa spýtať, ci nuekto nemal podobný problém s kočíkom Petite&mars street. Kúpili sme ho síce používaný ale je úplne v poriadku ma nafukovacie kolesá, po rovnej ceste ide pekne, ale po kamienkoch a nerovnostiach neskutočne hrká a drkoce. Neviete mi poradiť co by sme s tym mohli spraviť?

lubik87
24. mar 2019

@lililukac máš v diskusiách preberali to baby... to tak vraj má byť a ďalšie že im vymenili za nový ...daj pod lupou...zháňam.o ňom info chcela som kupovať ale po Tom čo som prečítala 250€ nedám za taký 😃

lucyjka6
25. mar 2019

@lubik87 ja mam kocik s nafukovacimi kolesami necely rok a uz bol tri krat na reklamaci,zacali ich vyrabat strasne kazove,po necelom mesiaci sa rozpadli loziska,naco som pri reklamacii dostala odpoved ze preto lebo su nafkovacie,strieska mi vybledla po troch tyzdnoch a po druhej reklamacii kde nam vymenili cely novy je ktiva konstrukcia a neda sa skladat,este ze mam aj britax ten zvladne vsetko,uz by som si nikdy viac ten kocik nekupila

lubik87
25. mar 2019

@lucyjka6 och no ešte že som ako lekvár a nekúpila som ho ...boli sme v predeti páčil sa mi predavačka milá už sme ho skoro brali ale nemali nafukovacie kolesá ..chvála Bohu teda a ďakujem za info 🙂

mamickadusicka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mamickadusicka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lubik87
28. mar 2019

@mamickadusicka no netlačili mi ho práve bola.len proste milá..nebola oduta ukazovala aj x ďalších tento sa nám.pacil.najviac ale kupovať ho nebudeme

lucyjka6
28. mar 2019

@mamickadusicka neviem o tom ze by boli nizkej kvality,ved po britaxe su najdrahsie a najpredavanejsie,len proste od minorocnej serie 2018 su kazovejsie,majitelka obchodu mi vravela ze dokonca stopli vyrabanie a snazia sa napravit chyby aby sa neopakovali.Ale co sa tyka reklamacie nemaju s tym najmensi problem a hned vam vymenia dokonca cely kocik za novy,co napr. Pri britaxe a Moone vam zamietmu reklamaciu..

mamickadusicka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dagas
4. apr 2019

My sme kúpili coletto joggy sú veľmi podobné ale tento je vraj kvalitnejší a je aj lacnejší.tak uvidíme či budeme spokojný

lucyjka6
5. apr 2019

@mamickadusicka ja som vravela ze mali chybnu seriu preto boli kazove,mam to z prvej ruky,tento rok su uz vady odstranene,a nevravela som ze je najdrahsi ale patri medzi drahsie, neviem ci 260 € je lacny sportovy kocik

monyka28
31. júl 2019

Tak pre mňa teda neni 260 eur tiez ako lacny športiak, a zvažujem kúpu streetu tiez, kludne aj pouzivany, len teraz neviem ktory rok vyroby bol este v pohode