Pekný deň prajem,
riešime športový kočiar pre 8 mesačného chlapčeka.
Myslíte, že je dobrý nápad kúpiť Cybex priam 2022 ako športiak? Alebo je lepšie kúpiť klasický športiak petite&mars royal?
Máte niekto prosím reálne cybex priam 2022 ako športiak a ste spokojné?
Ďakujem. 🍀🙏🏻
Mame priam, som s ním spokojná no ako píše mamička predomnou až ho plánujete často skladať rozmýšľala by som nad nejakým iným kočíkom poprípade až máte vyšší budget tak priam na prechádzky a v aute nejaký druhy kočík (väčšinou som sa stretla že mávajú bugaboo alebo Cybex mios..) aj o tom miose je veľa dobrých recenzii mne to príde ako taká kópia priamu len ľahší spratnejší do auta (pozrite si recenzie, ja som v skupine na fb Cybex sk bazár tam je tých článkov a porovnávaciek milión)😊 my skladáme priam raz za týždeň na nákupy a môj muž vždy naňho breše že ho zahodi k susedom lebo sa ťažšie skladá a človeka to mrzí keď si oskrie taký drahý kočík ale tomu sa nedá predísť… ja som ho strašne chcela lebo bol to môj “dream” kočík nedám naňho dopustiť len za tu cenu som čakala trosku vyššiu kvalitu 🙈 ale nemenila by som lebo sa mi páči 🤣 plánujem ho ešte zrecyklovat pri 2.
priam je super, prejdem s nim aj po lese, teraz vysiel novy cybex coya ktory je velmi lahunky a da sa zlozit na 1 kus, cize super do auta, avsak pochybujem, ze by si s nim presla po takom terene ako priam. Mozno ano, ale ja osobne myslim ze nie. Zalezi kde byvas a ci casto cestujes, ja aj casto cestujem ale zvykla som si, nevadi mi to rozkladat
Zalezi co od neho ocakavas.
Za mna je to prilis drahy kocik :( a skladanie je komplikovanejsie, takze pokial je to na pravidelne presuny autom, tak by som pri takom babatku uz isla do niecoho jednoduchsieho. Casto idem niekam autom a kocik beriem so sebou. A z tohoto rozkladania a nakladanie by ma slak trafil. Pokial ale chodis z domu a len po vonku, tak preco nie.