Petite&Mars Royal

23. dec 2023

baby je dobrý tento kočík ? pozerám že aktuálne niekde majú v akcii okolo 240 eur a hladám športový kočík do tejto ceny ....ktorý sa dá skladať jednou rukou a nezaberie teda vela miesta v aute ...

verca1802
23. dec 2023

Veľmi prakticky kočík 🙂 ľahký , fakt priestranný … staršia v ňom spala aj ako 3,5 ročna na dovolenke lebo stále chodí spávať na obed tak sme museli brat obom deťom kociky na spanie 😄 tiež som ho kúpila keď naň bola asi 40% zľava

dzejsik
24. dec 2023

Je naozaj super, pouzivame druhy rok. Jedina vec co by som mu vytkla je, ze sa mi pretaca kozenka na rukovati, ale nie nejako drasticky a da sa to vzdy napravit. A mozno to uz aj lepsie robia v novsom rocniku.

autor
27. dec 2023

@dzejsik
@verca1802 ďakujem za recenzie...a ešte sa chcem spýtať je možnosť k tomuto kociku neskôr pripnúť také to sedátko pre staršie dieťa ? Neviem ako sa to volá presne ale budeme mať druhé bábo a chcela by som ho potom v ňom voziť a staršie len posadiť ale postaviť na takú tu pomôcku 😃

dzejsik
28. dec 2023

nejake univerzalne asi ano, ale neviem ci to bude az tak pohodlnne, ked je tam klbova rukovat, mne by tam to dieta zavadzalo … ak to starsie ma 2+, tak jednoduchsie ho je posadit na nejake odrazadlo a trielit za nim 😁😁😁 alebo najst nejaku bocnu uni verziu