Petite Mars Street alebo Britax B Agile M?

marcelas82
26. feb 2020

Ahojte. Ktorý je podľa vás lepší športový kočík? Britax b agile m2020 alebo petite mars street? Ktory je kvalitnejší. Rozhodujem sa medzi týmito dvoma, nakoľko majú najvyššiu nosnosť. Vďaka za rady

simona92101
27. feb 2020

@marcelas82 kvalitovo neporovnatelne 😉 na petite citam poslednou dobou same negativne recenzie,ako by posledne vyrobene kusy boli kazove-kazi sa skladanie kocika.maju problem s reklamaciou.poznam mamicky,ktorym po pol roku uzivania neskutocne hrkoce,ale zase aj take ktore su spokojne🤷‍♀️
Britax b agile som kupila pred 2 dnami,a zatial mega spokojnost,aj baby to tu chvalili.je trochu tazsi,ale oproti sportovej casti z 3 kombinacie je to nic.ja som hladala hlavne velke sedenie,dobre polohovanie aj noziciek (z boku na stlacenie).je lepsie ist do predajne aj s dietatom a odskusat si.momentalne ich maju v niektorych obchodoch v akcii za podobne ceny.

saskia_98
27. feb 2020

Za street dam ruku do ohna. S nafukovacimi kolieskami je uplny strop. B agile som nemala, mala som motion 4 plus a to bola jedna vela katastrofa. Ked sa mi zlomila konstrukcia na britaxke, bola som stastna ze som sa zbavila toho kocika. A to som im obom dala kvalitne veľa zabrat. Nehovoriac o tom, ze so streetom sa lahsie manipuluje. Je taky šikovnejši. Co sa tyka vahy, maly ma 15.6 kg, 100 cm a kociar mu dobre sedi, vela chodime po vyletoch a nemam so streetom problem, lahko sa sklada ale fakt na narocny teren potrebujes nafukovacie kolesa, do mesta stacia aj penove. Ja by som ho uz nedala z ruky preč.. A podstatne je, mam ho uz 3/4 roka a este stale nehrka. 🙂

marcelas82
autor
28. feb 2020

Už som aj písala na fb do sk pin. A tiež každá má iný názor na to a z predajne mi odporúčajú zas petite, že ma väčšie sedenie. Mne ide o to, že malý už ma skoro 80 cm a 12 kg. A aby mal miesto, lebo to bude macko, a aby ten kočík aj vydrzal😄

jawinka
28. feb 2020

Ja s mal najprv street... Po 4 mesiacoch bola s neho hrkálka
..... Dala som reklamovať nešiel ani zložiť sa zasekavali kĺby... Po reklamácii som ho predala a kúpila b agile plus od ruky veľká spokojnosť..... A keď mala pod rástla kúpila som tiež od ruky Britax motion 4 plus zmesti sa tam aj 5 ročná kvalita super v Britaxoch street je pekný ale nekvalitný

saskia_98
28. feb 2020

@marcelas82 no moj ma rok a 100 cm a 15.6 kg. Cize kocik dostava svoje.

maria2891
20. apr 2020

Ahojte a náhodou niekto Britax Romer B-Agile R.
Hľadám kočík vhodný na dedinu to znamená aby zvládol aj nejaké tie nerovnosti, prípadne poľnú cestu, s väčšími kolesami ale zase skor penové, bojím sa prípadných defektov a s nosnosťou aspoň do 22kg. Malý má rok a 13kg, preto sa bojím kočíkov do 15kg. Prípadne kočík ktorý by spĺňal tieto požiadavky a aby nehrkotal po pár mesiacoch. Ďakujem

saskia_98
20. apr 2020

@maria2891 ja mam street a ten ma vsetky tvoje poziadavky, lahko sa ovláda a moje dieta ma rok a 4 mesiace a 17 kg a nie je jediny problem s tym kociarom. 🙂

maria2891
20. apr 2020

@saskia_98 akurát sa len bojím nafukovacích kolies kvoli možnému defektu aj keď viem ze v teréne sú vhodné skôr nafukovacie.

saskia_98
21. apr 2020

@maria2891 ku nemu dostanes penove, ked chces nafukovacie, musis si ich dokupit (100€ stoja) no a ja mam aj aj ale penove zvladaju dedinu aj vsetko na pána. Nafukovačky davam iba ked ideme do hôr na turistiku aj to len kvoli tomu lebo su vacsie.

maria2891
21. apr 2020

@saskia_98 super, dakujem pekne

marcelas82
autor
22. apr 2020

Ahojte. Nakoniec som si kúpila britax b agile m, kvôli psovi🤣mame csne corso a je to slintos. Pri koženom madle by som sa bála. Ten kočík je podľa mňa super. Ľahko sa ovláda a to bývam na dedine, už vošiel aj do diery na ceste a žije, nehrkoce, a to ma malý 14kg a 7 mesiacov😄😄🐻. Inak ľahko sa skladá a aj vyzorovo je tip top

luciella
27. máj 2020

@marcelas82 Ahoj. Zvazujem kupit tento kocik ale verziu R ako si spokojna. Je kocik odpruzeny? Co sa tyka nerovnosti je to v pohode?

luciella
27. máj 2020

@maria2891 Ahoj. Kupila si nakoniec kocik? Ako si spokojna.

marcelas82
autor
27. máj 2020

@luciella zatiaľ som spokojná. Odpruženy síce nie je ale nevadí mi to, lebo s nim behám len po ceste a po meste. Obrubníky občas robia problém, ale zas prejde aj po trávniku, len treba trocha viac tlačiť. Mko som si kúpila aj kvôli tomu, že máme veľkého psa a nedávno sa malý pustil do madla🤣cize dobre, že tam nie je eko koza😄😄

marcelas82
autor
27. máj 2020

@luciella ahoj áno. Mam emko a zatiaľ spokojnosť. Ľahko sa ovláda, prejde aj trávnik, akurát kamienkovy chodník robí problém. Prejde aj menšie vymole na ceste

luciella
28. máj 2020

@marcelas82 Dakujem, tak to odpruzenue chyba. A ma to kolmy sed? Budemmusiet zajst do predajne pozriet ho. Dcera ma 3 mesuace tak ma zaujima sj poloha lah ako to tam je.

marcelas82
autor
29. máj 2020

Ma 3 polohy, uplne kolmy nie je, ale vie v tom sedieť v pohode

anastazia93
31. máj 2020

Ja mám Britax B-agile R. Píše že mechanické odpruženie, v praxi neviem čo to znamená. Moja trojkombinacia má pruzinove odpruženie takže rozdiel je citeľný. Zatiaľ som spokojná, zvládol aj terén Banskej Štiavnice, ak ste tam boli tak viete aké dlaždice tam sú. Podľa mňa zvládne veľa, ale nám napríklad tie predné kolieska hrkaju. Teda pri asfaltke nie, ale pri iných terénoch áno. Opäť porovnávam s mojou trojkombinaciou, ale nie je to zasa také že by som sa hanbila a všetci sa otáčajú čo to hrka. 😄 Ale to asi bude pri takýchto športových nepruzinovych nenafukovacich koliesok všade (asi). Zadné kolieska super. Dizajn tiež parádny. Ja mam modrý a tá ekokoža ozaj dodá šmrnc.

luciella
31. máj 2020

@anastazia93 Dakujem za recenziu. Vies mi ho odfotit ako real vyzera , tuto farbu planujem kupit. Vyzerá ako na foto?
Nanoznik si aky kupovala? Ten Britax by mohol byt krajsi...a pasovat nebude k modrej farbe...
Ja pozeram vela kocikov, vsetky su velke co sa tyka zloženia do auta, tento je jeden z mensich rozmerov.

anastazia93
31. máj 2020

@luciella Niet zac. vyzerá ano tak isto ako na obrázku. 🙂
Presne kvôli rozmerom sme ho kupovali aj my, a s tým som veľmi spokojná. Vošlo sa mi do kufra skoro všetko čo som chcela spolu s kocikom. Pozerala som potom aj cybexy ktoré boli rozmerovo menšie ale momentálne nie sú u nás dostupné.
Nánožník som ešte nekupovala.

dzanka23
15. jún 2020

@luciella ahoj ja iba ak si si ten kočík náhodou nekúpila tak teraz ho majú v akcii na brendon za 189 posledný kus v modrej farbe ja som si ho akurát objednala posledný čaká na teba

luciella
15. jún 2020

@dzanka23 Ďakujem že na mňa myslis🤗 Už som si kocik kúpila,nakoniec Oyster vyhral kvôli o trocha nižšiemu lahu. Ale cena je super,kebyže nemám kočík kupujem Britax 😉

marimimi
23. sep 2020

Ahojte, viete mi poradit nanoznik na britax bagile r? Okrem originalu...

denie111
1. apr 2021

@saskia_98 aj ja nad ním rozmýšľam samozrejme s nafukovacími kolesami... Takže zvláda v pohode aj terén a nehrkoce?

marcelas82
autor
1. apr 2021

@denie111 dala som poľnú cestu minule a aj originál pole, ale to už bol masaker ťahať 23 kilove dieťa aj s kočíkom cez kopce hliny🤣ale prežil to. Akurát musím premastit koliesko lebo začalo pistat. Inak dá trávu v pohode, štrkovu cestu a aj schody🤣. Sa čudujem ze môj britax ešte žije pri mojej manipulacii😆😆😆☝️

saskia_98
3. apr 2021

@denie111 nie do dnes mi este stale nehrka, tatry zvlada na jednotku, uz som ho posunula krsniatku 😁 nie je ani vyhojdany, ani poskrabany ani nic. Ja som s nim bola spokojna a kmotra s nim je tiež spokojná. 😊

daniela_p
30. mar 2022

Ahojte, viem, že toto je staršia diskusia 🙈 ale dá sa dokúpiť ku britax b agile m aj vanička? Má s tým niekto slušnosť? Nechcem ísť do dvojkombacie, preto hľadám dobrý športový kočík, kde sa dá dať vanička na začiatok 🙂

marcelas82
autor
4. apr 2022

@daniela_p zdá sa mi ,že v návode to je,nájdem a sfotim

marcelas82
autor
27. apr 2022

Inak ženy, ten kočík zvládne aj 30 kg dieťa ,😄👌👌👌👌a malý nákup k tomu.

nikol48
Autor odpoveď zmazal
Zobraz