Chcem sa Vas spytat, ake mate skusenosti s kocikmi Peg Perego je jedno aka znacka. Ja som kupila v Auparku kocik 2.maja 2012 na etaku bolo 24 mesiacov zaruka, samozrejmä predajna je zrusena a ja nemam kde reklamovat, zasekava sa mi opierka, pouzivam ju od aprila tohto roku, kedze maly bol vo vanicke. Priamo u vyrobcu v Taliansku mi vraveli, ze zaruka je len 6 mesiacov ak je chyba priamo z vyroby. Vyguglila som predajnu z Nitry, a spytala sa majjitelky: Ako by reagovala,keby prisla jej zakaznicka s tymto problemom? Reakcia predavacky, podrazdena, ona este reklamaciu nemala, a ona mojich 350 eur nezobrala za kocik, MOJA otazka odkial nakupuje, a co mi poradi? Vraj si mam vygooglovat firmu distributora z Ciech KENO, od nich nakupuje a vraj sa o zakaznicky stara. Ak je to pravda tak poklona, ale ak nie, tak po tomto neprijemnom telefonate, sa hlavne pytajte kedze slubuje tiez 24 mesiacov zaruku, a nechajte si pisomne potvrdit co Vam slubi. Keby ma aspon slusne poinformovala, ale ten jej pristup ma zarazil. Pytali sme sa distributora v Rakusku, tu nam povedali, ze zaruka je len 6 mesiacov. Tak Vam prajem, aby ste nikdy nemuseli nic reklamovat. Je to moja skusenost 😀
reklamuj v predajni premaman na zlatych pieskoch v BA, maju aj online obchod kociky.sk, zatial co som citala, tak baby, co mali kociky z auparku chodia reklamovat tam
@jvlo dakujem pekne , zavolam tam, aha tak predsa reklamuju
@ivanka.7 ako to, ze nema sa na nom co pokazit? jednej mamine sa napriklad koliesko netocilo, aj vpredu ta ochrana kde sa babo drzi je tenka z plastu, da sa zlomit...toto by som netvrdila, nie je co pokazit 😖 Okrem toho pises, ze ho pouzivas raz za 3 tyzdne, ale teraz v lete napriklad my, chodime denne von na ihrisko....a nie som jedina ako stretam maminy na ihrisku...
@evulienka22 Prosim ta, citaj co pisem, nemyslela som to zle 😉. Ked kocik nepouzivam, tak sa asi nepokazi, to je vsetko. Stoji mi v satniku a slecna velkomozna ho pouzivala tak 2-3x tyzdenne medzi 7.-11. mesiacom, mimo tohto veku ho vytahujeme raz za 2-3 tyzdne, ak vobec.
Chapem, ze je to ine ked je uzivany denne.
ja odporučam sa informovat ohladom tychto kocikov predajnu v kosiciach. je tam velmi mily personal. tiez som sa stretla s tym, ze na zapadnom slovensku nevedeli ani len to, ci sa do golfacu z r.2008 da nakliknut autosedacka z r.2013 a v kosiciach mi veru poradili vela zaujimavych veci. na stranke babetkovo.sk je tel.cislo.
pardon predajna z Levic