Peg Pérego pre vyššiu mamičku

evitka83
8. mar 2014

Ahojte kocky, prosim Vas ake mate skusenosti s peg perego kocikmi co sa tyka vysky posadenia vanicky na konstrukcii? Som vyssia a nerada by som prisla o krize pri nizskej vanicke. Pripadne ak mate skusenosti s inym kocikom pre vysoke kocky, sem s nimi 😉 este pozeram hartan racer. Dakujem

tatianka79
8. mar 2014

Ahoj,mali sme peg perego,ja mam 169 cm a pouzivala som strednu vysku,takze myslim ze pre vysoku mamickubok. Teraz mame jane slalom pro a tam je super rucka,tiez mam strednu poziciu. Najlepsie je vyskusat si to,s peg peregom len v BA teda aspon ja som to bola skusat priamo v ich predajni. Stastny vyber 🙂

siska53
8. mar 2014

@evitka83 ja som mala inglesinu magnum. Je tam nastavitelna,rucka,takze sme sa zmestili i do maleho vytahu,mohol kocikovat vtedy 2r.drobec a i moj 180cm vysoky partner bez toho,aby sa hrbil a bolel ho chrbat. Je podla mna vhodny pre vyssich i nizsich ludi. Aj vanicka je slusne velka. Jarne deti som tam v pohode celu zimu odkocikovala vo fusaku a to tam i spavali.

timicica
8. mar 2014

Ahoj, ja mám Peg Perego GT3, meriam 176cm a aj keď si dám vysoké podpätky je to ok
Ale vaničku som používala len do 5. mesiacov, keďže aj moja "Malá" je " veľká", a to mám vaničku Navetta XL

kiakocikovsvet
9. mar 2014

@evitka83 tento model je dostatočne vysoký a viete si regulovať aj výšku rukoväte, takže určite doporučujem