Rozhodujem sa medzi tymito kocikmi tak by som rada vedela vase skusenosti. Dakujem
Pre tvoju malu by som by bolo lepsie pliko je pevnejsie priestranejsie pohodlnejsie pre take male dieta.my sme tiez tak mali potom som mala Sicko ale nie dlho.je to skor taky dovolenkovy kocik na denne pouzivanie mi moc nepadol do ruky hlavne na take horsie chodniky
Ja mam Si-cko a som uplne spokojna. Ja som ho kupovala, ked mala dcerka rok a nejakych 9 ci 10 mesiacov. Dovtedy som pouzivala inglesinu zippy. Spokojna aj s tym aj s tym. No uz som chcela nieco lahsie. Vydrzal aj tuto dlhu zimu a sneh sme tiez zvladli.
Máme Perego Si.úplne super kočík.Nehrkoce,dá sa tlačiť aj jednou rukou.Strieška úplne parádne velikánska.Ak fúka vietor,dá sa sklopiť úplne ako stan takže do vnútra nefúka.Malý sa v ňom vyspí.Zvykne tam spať aj tri hodiny vkuse.Každý deń s ním chodím von cez obed,lebo iba v kočíku mi zaspí.Doma ani za svet.Malý miluje ten kočík.Ten môj je taký neposed,nikde neposedí ani sekundu.Jedine v tomto kočíku.Keď som doňho po prvý krát posadila,on mi tam normálne zostal sedieť,dokonca sme išli von a on mi tam zaspal.Boli sme aj v Taliansku dva krát a v pohode.Tuším som ti už poslala link.Pozri si to tam,úplne super video.
Ahoj. Ja mám plico od narodenia, maximálna spokojnosť, je ľahký, skladný, kombinovateľný, stabilný a dobre ovládateľný. Trocha mi vadili malé kolieska, hlavne v snehu. Teraz pri druhom dieťati by som rada tiež od Perega Book plus, má výhody ako plico, len je priestrannejší, má väčsie a odpružené kolieska. ten keby mali pri dcérke, neváhala by som 🙂) pozri link 🙂)
mala som Peg Perego a maximalna spokojnost,lahky,lahko a rychlo skladatelny,pre dieta max.komfort 😉