Peg Pérego Pliko P3 - poraďte s obsluhou

katka48
24. feb 2014

ahojte , kupila som na inzerat PP Pliko3 , ktora ho mate , prosim vas , pretoze pani co mi ho predavala ho nevedela predviest , vraj jej vsetko robil manzel, ten navod na obsluhu je taky divny, tak horko tazko som prisla na to, ako sa vobec dava dole vanicka z podvozku .... mam viac otazok . ked tam nakliknem vanicku , ma byt uplne pevna , alebo sa trochu hybe ? tiez neviem prist na to, na co su tam rozne packy naspodu podvozku . mozte mi dat taky zakladny navod pre blbca , prip. hladala som aj na nete , na youtube je toho dost, ale nikde to neukazuju detailne 🙂 DAKUJEM 🙂

vaskebova
24. feb 2014

Ja mám PP pliko p3 a síce je to už hodne dávno, ale čo si pamätám tak keď som naklikla vaničku bola na pevno. Neviem o akých páčkach na podvozku hovoríš skús popísať.

babymarket_sk
24. feb 2014

@katka48
Keďže je upnutá na 2 bodoch trošilinka sa hýbať bude, to je OK.
Skladá sa tak, že na oboch rúčkach povytiahnuť poistku a dole pri zadných kolieskach povitiehnuť také "uško"

katka48
autor
25. feb 2014

@babymarket_sk
@vaskebova ano, ano, dakujem, potom som na to prisla. len ta stabilita mi nesla do hlavy , pri detoch predtym som mala hlboky PP , nie kombinaciu a mala som pocit, ze to bolo pevnejsie. tak potom fajn, prave som nevedela, ci sa tam nema okrem tych dvoch bodov zacvaknut este aj nieco ine 🙂

sidula1
11. sep 2014

kolesa peg perego p3
Vie mi niekdo poradit ako sa odmontovava predne koleso na bagine peg perego p3?V navode to nie je a potrebujem ho dat dole,lebo vrzga - chceme to namazat-ane neviem ako-trapim sa s nim uz 2 dni a stale nic.,
Za radu vopred dakujem

lulinas
3. mar 2020

Dobrý. Aj ja mám kočik pliko 3 a tiež mi ho nevedeli predviesť. Viete mi poradiť ako vybrať športovú časť a dať vaničku alebo vajíčko...ďakujem

lulinas
3. mar 2020

@vaskebova Dobrý deň. Vedeli by ste mi poradiť s kočikom pliko3, ako sa vyberá športová časť? Ďakujem.

vaskebova
6. mar 2020

@lulinas dobrý deň. Myslíte nasadzuje alebo dáva dolu?

lulinas
7. mar 2020

@vaskebova dobrý deň. Ako sa dá dať dolu z podvozku šport.časť. ďakujem