Peg Perego Pliko Mini a vaše skúsenosti s ním

katrin31
16. feb 2012

Ahojte mamicky..chcela by som sa spytat ci mate niektora tento kocik a ako ste s nim spokojne.po pripade keby niekto vedel zhodnotit jeho plusy a minusy.na nete som k nemu nasla len malo recenzii-..dakujem

katkamarek
18. feb 2012

aj mna by to zaujimalo, nikto nema tento golfac?

katrin31
autor
26. feb 2012

kocik uz mame doma 🙂 ak niekoho nieco zaujima, napiste..

minitrouble
26. feb 2012

@katkamarek @katrin31 podla mna vynikajuci kocik, za tu cenu nevidim ziadne negativa. Najlepsi lahky a spratny golfac aky sme mali. Povodne sme ho kupovali len na dovolenku ze ho potom predame, ale uz ho mame skoro rok a sme velmi spokojni.
Pozitiva: fakt lahulinky a spratny, lahko odnimatelny a pratelny potah, polohovanie az do lahu, vynikajuca strieska, nastavitelne rucky, lahko sa kocikuje, prejde aj horsim terenom, dostatocne priestranny. Cestovali sme s nim aj lietadlom, cize odporucam na leto na cestovanie aj na dovolenky. 😵 😵
a to my sme tych kocikov uz vystriedali fakt dost 😎 😀 😀

katrin31
autor
26. feb 2012

@minitrouble suhlasim so vsetkym co si napisala..mame ho kratko ale je dokonaly..

katkamarek
26. feb 2012

@minitrouble
@katrin31
Dakujem za info, este by ma teda zaujimalo, ci velmi nehrkoce. Mam este vyhliadnuty aj PP Si, lebo ten ma jednoduche kolieska,ale je aj drahsi a trosku tazsi ako Pliko mini.

katrin31
autor
26. feb 2012

hovoria ze na nom hrkocu menej..aj ked ja nemozem povedat ze na tomto je to nejake hrozne..

minitrouble
26. feb 2012

@katkamarek mala som uz aj hrkotavejucejsi kocik a aj menej, ak zvazujes medzi Si a Mini tak asi len zavisi na hmotnosti, Si som nemala tak neviem posudit. Mini je fakt Mini, Si je uz normalny klasicky golfac, podla mna tiez velmi dobry 😉 🙂
podla mna vsekty kociky co nemaju nafukovacie kolesa tak hrkocu 😉 🙂

tilly
26. feb 2012

ja som mala aj si aj mini a teraz mam znova mini... prve minicko mi hrkalo ovela menej... a sicko nehrkalo nejak vyrazne, asi tak ako obyc pliko, mala som dve plika a aj pliko switch, najviac z nich hrka moje terajsie minicko, ale podla mna je zle zlozene... a suhlas s minitrouble, vsetky kociky, co nemaju nafukovacky hrkocu... ale velka vyhoda minicka je, ze je velmi priestranne, moj maly ma 95 cm a este nedociahne dole uplne na tie stupatka, na sirku ma tiez v pohode dost miesta, dalsia vyhoda je skladanie, nesklada sa zalamovanim, ale tak sa to posuva, cize po zlozeni kocik sam stoji (ja to dost vyuzivam, stoji mi tak v garazi vedla sanok), no a tie zalamovacie kociky sa zvyknu casom lamat v tej zalamovacej casti...

katkamarek
26. feb 2012

@tilly
@minitrouble
@katrin31
Dakujem baby, no uvidim, ako sa nakoniec rozhodnem, ale najhorsie je, ze si ho neviem nikde na zivo pozriet, ale z golfacov sa mi tento velmi paci. A tiez sa mi zda, ze pri nom je ten pomer maly golffac a doooost miesta pre dieta velmi priaznivy. Len tie kolieska ma odradzaju, nie hrkotanim, len vzhladovo, ale to asi prehliadnem :D

katkamarek
26. feb 2012

Hej, este ma zaujima kosik, lebo on je len taky sietkovy, bez nejakej vystuze, ze kolko toho zvladne 🙂

tilly
27. feb 2012

@katkamarek v kosiciach nemate predajnu, kde maju peg perego? kiku mate? aj tam zvyknu mat... ale v ba v auparku je za 120 najlacnejsi, da sa aj cez net objednavat... 😉

katkamarek
27. feb 2012

@tilly Nie nemame tu PP predajnu, v Kike tento konretny nie je. tu predajnu v auparku poznam, len neviem ci sa tam tak skoro dostanem. Nasla som aj na nete za 120 a PP Si za 200,takze s tymto by nebol problem objednat. Mozno to zase raz risknem bez kuknutia 🙂

tilly
27. feb 2012

@katkamarek mozno stretnes niekoho na ulici s nim 😀

katka226
28. feb 2012

@tilly ahoj, rozmýšlam nad kúpou tohto kočíka, len som ho zatiaľ naživo ešte nevidela... Potrebovala by som poradiť... chcem ho na leto pre syna, už teraz má 15kg a 100cm, takže neviem, či mi ho tento kočík vobec odvezie 😒 mohli by ste mi prosím zmerať š. a dĺ. sedadla a dĺ. opierky, prosím??? Veľmi by to pomohlo, ďakujem 🙂

tilly
28. feb 2012

@katka226 kocik mam v aute v garazi, nechce sa mi ho moc vytahovat, ale skus pozriet aj gesslein swift, ten je do 25 kg a je dost velky, ja som v nom odvozila starsieho do 4,5 roka 😉

lodgermaniacka
28. feb 2012

@katka226 tu maju bezkonkurenčne najnižšiu cenu, tiež som chvilku nad nim rozmyšlala, ale nakoniec som kupila bee
http://www.kociky.sk/detske-kociare/sportovy-ko...

denimi
14. mar 2012

@lodgermaniacka ja zas stale spekulujem nad bee ale ked som videla pliko mini tak som velmi na vazkach hlavne koli tomu cestovaniu 🙂 a este ta cena..)))

mimca20
6. jan 2013

@tilly
@minitrouble
@katrin31 idem sa vas baby pytat na Peg Perego Pliko Mini, ako ste s nim spokojne?? Planujem ist na dovcu letecky v juni s drobcom, teraz meria 90cm a ma 12kg tak budem isto hladat nejaky lahucky a spratny golfacik. Tento som citala, ze je lahulinky.

evkaspa
6. jan 2013

My ho mame a je super. Lahko sa s nim manipuluje, cena je v poho a maly sa v nom pohodlne vyspinka, a to uz ma skoro 3 roky. Odporucam 🙂

katrin31
autor
7. jan 2013

@mimca20 kocik je vynikajuci,ja som maximalne spokojna 🙂

tilly
7. jan 2013

@mimca20 ja myslim, ze je to dobra volba 😉

nitrankanr
23. jan 2013

Prosim vas, do kolko kg je tento kocik?

aska
23. feb 2013

Ahojte kocky nemate niektora na predaj mini? Ak hej napiste mi IP 🙂

aska
23. feb 2013

@katrin31
@minitrouble
@tilly
@katka226
@evkaspa
kocky ak niektora este mate mini a chcete ho predat poslite mi do IP ponuky 🙂

tilly
23. feb 2013

@aska ja ho uz davnejsie nemam

katrin31
autor
24. feb 2013

@aska ja ho urcite nechcem predat..som s nim max.spokojna, maly v nom chce byt stale a teraz sa mi narodil druhy tak ho necham aj pre neho..

zuzla1979
25. feb 2013

Viete mu pivedat velkost kolies,vdaka

lenkan3
5. mar 2013

@aska ahoj, podarilo sa ti kupit to mini?

aska
5. mar 2013

@lenkan3 ahoj nakoniec som si kupila bugaboo bee 🙂

saruska12
6. mar 2013

prosim vas a peg perego pliko3 classico?Mate niekto skusenost?