Ahojte mamicky..chcela by som sa spytat ci mate niektora tento kocik a ako ste s nim spokojne.po pripade keby niekto vedel zhodnotit jeho plusy a minusy.na nete som k nemu nasla len malo recenzii-..dakujem
kocik uz mame doma 🙂 ak niekoho nieco zaujima, napiste..
@katkamarek @katrin31 podla mna vynikajuci kocik, za tu cenu nevidim ziadne negativa. Najlepsi lahky a spratny golfac aky sme mali. Povodne sme ho kupovali len na dovolenku ze ho potom predame, ale uz ho mame skoro rok a sme velmi spokojni.
Pozitiva: fakt lahulinky a spratny, lahko odnimatelny a pratelny potah, polohovanie az do lahu, vynikajuca strieska, nastavitelne rucky, lahko sa kocikuje, prejde aj horsim terenom, dostatocne priestranny. Cestovali sme s nim aj lietadlom, cize odporucam na leto na cestovanie aj na dovolenky. 😵 😵
a to my sme tych kocikov uz vystriedali fakt dost 😎 😀 😀
@minitrouble suhlasim so vsetkym co si napisala..mame ho kratko ale je dokonaly..
@minitrouble
@katrin31
Dakujem za info, este by ma teda zaujimalo, ci velmi nehrkoce. Mam este vyhliadnuty aj PP Si, lebo ten ma jednoduche kolieska,ale je aj drahsi a trosku tazsi ako Pliko mini.
hovoria ze na nom hrkocu menej..aj ked ja nemozem povedat ze na tomto je to nejake hrozne..
@katkamarek mala som uz aj hrkotavejucejsi kocik a aj menej, ak zvazujes medzi Si a Mini tak asi len zavisi na hmotnosti, Si som nemala tak neviem posudit. Mini je fakt Mini, Si je uz normalny klasicky golfac, podla mna tiez velmi dobry 😉 🙂
podla mna vsekty kociky co nemaju nafukovacie kolesa tak hrkocu 😉 🙂
ja som mala aj si aj mini a teraz mam znova mini... prve minicko mi hrkalo ovela menej... a sicko nehrkalo nejak vyrazne, asi tak ako obyc pliko, mala som dve plika a aj pliko switch, najviac z nich hrka moje terajsie minicko, ale podla mna je zle zlozene... a suhlas s minitrouble, vsetky kociky, co nemaju nafukovacky hrkocu... ale velka vyhoda minicka je, ze je velmi priestranne, moj maly ma 95 cm a este nedociahne dole uplne na tie stupatka, na sirku ma tiez v pohode dost miesta, dalsia vyhoda je skladanie, nesklada sa zalamovanim, ale tak sa to posuva, cize po zlozeni kocik sam stoji (ja to dost vyuzivam, stoji mi tak v garazi vedla sanok), no a tie zalamovacie kociky sa zvyknu casom lamat v tej zalamovacej casti...
@tilly
@minitrouble
@katrin31
Dakujem baby, no uvidim, ako sa nakoniec rozhodnem, ale najhorsie je, ze si ho neviem nikde na zivo pozriet, ale z golfacov sa mi tento velmi paci. A tiez sa mi zda, ze pri nom je ten pomer maly golffac a doooost miesta pre dieta velmi priaznivy. Len tie kolieska ma odradzaju, nie hrkotanim, len vzhladovo, ale to asi prehliadnem :D
Hej, este ma zaujima kosik, lebo on je len taky sietkovy, bez nejakej vystuze, ze kolko toho zvladne 🙂
@katkamarek v kosiciach nemate predajnu, kde maju peg perego? kiku mate? aj tam zvyknu mat... ale v ba v auparku je za 120 najlacnejsi, da sa aj cez net objednavat... 😉
@tilly Nie nemame tu PP predajnu, v Kike tento konretny nie je. tu predajnu v auparku poznam, len neviem ci sa tam tak skoro dostanem. Nasla som aj na nete za 120 a PP Si za 200,takze s tymto by nebol problem objednat. Mozno to zase raz risknem bez kuknutia 🙂
@katkamarek mozno stretnes niekoho na ulici s nim 😀
@tilly ahoj, rozmýšlam nad kúpou tohto kočíka, len som ho zatiaľ naživo ešte nevidela... Potrebovala by som poradiť... chcem ho na leto pre syna, už teraz má 15kg a 100cm, takže neviem, či mi ho tento kočík vobec odvezie 😒 mohli by ste mi prosím zmerať š. a dĺ. sedadla a dĺ. opierky, prosím??? Veľmi by to pomohlo, ďakujem 🙂
@katka226 kocik mam v aute v garazi, nechce sa mi ho moc vytahovat, ale skus pozriet aj gesslein swift, ten je do 25 kg a je dost velky, ja som v nom odvozila starsieho do 4,5 roka 😉
@katka226 tu maju bezkonkurenčne najnižšiu cenu, tiež som chvilku nad nim rozmyšlala, ale nakoniec som kupila bee
http://www.kociky.sk/detske-kociare/sportovy-ko...
@lodgermaniacka ja zas stale spekulujem nad bee ale ked som videla pliko mini tak som velmi na vazkach hlavne koli tomu cestovaniu 🙂 a este ta cena..)))
@tilly
@minitrouble
@katrin31 idem sa vas baby pytat na Peg Perego Pliko Mini, ako ste s nim spokojne?? Planujem ist na dovcu letecky v juni s drobcom, teraz meria 90cm a ma 12kg tak budem isto hladat nejaky lahucky a spratny golfacik. Tento som citala, ze je lahulinky.
My ho mame a je super. Lahko sa s nim manipuluje, cena je v poho a maly sa v nom pohodlne vyspinka, a to uz ma skoro 3 roky. Odporucam 🙂
Prosim vas, do kolko kg je tento kocik?
Ahojte kocky nemate niektora na predaj mini? Ak hej napiste mi IP 🙂
Viete mu pivedat velkost kolies,vdaka
@lenkan3 ahoj nakoniec som si kupila bugaboo bee 🙂
prosim vas a peg perego pliko3 classico?Mate niekto skusenost?
aj mna by to zaujimalo, nikto nema tento golfac?