Ahojte, na mojej GT3 mi od začiatku vibruje predné koleso, keď idem rýchlejšie, bežať sa vôbec nedá alebo keď je kočík prázdny. Po roku používania som ho až teraz dala reklamovať, keďže skôr sa nedalo lebo som nemala náhradný kočík. A taká som nahnevaná, zo servisu napísali, že vraj je to spôsobené silným nárazom, že je konštrukcia zdeformovaná, nezie známky škrabancov a blabla a že mi reklamáciu neuznajú a že si mám kúpiť novú konštrukciu!!! Pritom naňho dávam pozor, žiaden náraz sa nestal.
Máte niekto skúsenosť, ako sa dá to koleso opraviť alebo čo pomôže aby nevibrovalo?
ďakujem
Nám sa to dialo tiež hneď po kúpení, ale stačilo koleso vybrať a nastoknut späť a to máme kočiar z druhej ruky. Zatiaľ sa nám to už týždeň nestalo, prešli sme naozaj rôzne terény a rôznymi rýchlosťami. Manžel má v zásobe ešte videá z youtube, keby sa to zopakovalo, skúsi to opraviť podľa videonávodov 🙂
My sme kocik dostali pouzity a tiez mi vibruje uz pri trochu rychlejsej chodzi, beh s nim je utrpenie, cely kocik sa hadze, Ked koliesko prepnem do polohy aby sa neotacalo, tak nevibruje. Tiez potrebujem poradit co s tym, ci sa to da opravit.