Baby poradte, byvame na dedine, cize cesty nie su tip top, mam maly kufor v aute (fiat punto) takze potrebujem nieco skladnejsie. Mala ma 8mesiacov,potrebujem aby sa mi do neho vpohode vliezla aj s fusakom. Nemam moznost ist kociky pozriet nazivo a porovnat, preto pomozte 😉 🙂 Vdaka
PP GT3:
+ regulacia odpruzenia kolies,
+ rucna brzda,
+sedacka do uplneho lahu
+polohovanie noziciek
+nafukovacie kolesa
- no odraza ma, ze sedacku je mozne mat iba v smere jazdy a
-je to 3kolka-bojim sa ci nebude vratky alebo aby sa mi mala neprekotila ked sa nakloni na stranu.
Nico:
+otocna sedacka
+velka strecha
+sedacka do uplneho lahu
+polohovanie noziciek
+nafukovacie kolesa
-vaha kocika
-pripada mi menej miesta pre drobca
skús pozrieť ešte TFK joggster. oproti GT3 je malý, ked sa poskladá a o 3 kg ľahší. oproti GT3 má oveľa viac miesta v šporťáku, v pohode vojde aj trojročné dieťa. tiež má ručnú brzdu, ale kvalitnú kotúčovú. a je šrubovaný, nie nitovaný, teda nehrká a nevŕzga. na GT3 som našla jedinú výhodu, čo TFK nemá a to je sklopná strieška až dopredu. celkovo u mňa vyhral TFK. teraz je na MK v bazári jeden za dobrú cenu v ponuke, ale pre mňa žiaľ ružový, tebe pre dievčatko by mohol byť.
ak vieš anglicky, tu je dobrá videorecenzia
a ešte jedna poznámka, trojkolky, ktoré sú tzv. outdoorové, teda do terénu, ako GT3 aj TFK joggster, sú konštruované tak, že vôbec nie sú vratké. sú určené dokonca aj na šport.
@bibadlo nemohla by si mi prosim zmerat dlzku a sirku lozka prosim ta? pretoze kocik chcem mat aj na dalsiu zimu a aj nad tou variantou som rozmyslala, ze si do auta kupim nieco mensie.....este som chcela ked je maly v kociku mozes sa vzdialit od neho?? ci ked sa maly nakklana do strany, tak ci nehrozi,ze sa kocik prekoti?
@ninka1614 kočik je fakt velký, môj syn ma teraz 1,5 roka a este kopu miesta na hlavičku aj nožičky. aj vo fusaku. určite sa neprevráti, je stabilný, má 5-bodové pásy, my ich nepouzívame, malý nevylieza. šírka sedadla je 39cm a dlžka so zdvihnutou castou pod nožičkami je 47cm (my to nosíme zdvihnuté, je to komfortnejšie) a so sklopenou 24cm, výška chrbtovej opierky: 48cm
@ninka1614 my mame PP GT3, je stabilny, vyborny do terenu...všetky plusy, co si vymenovala, ALE do kufra je obrovsky a tazky. ani neviem, ci ho do Punta das. Ja som si do auta kupila druhy, ktory tam stale vozim.