Peg Pérego GT3 verzus Bebetto Nico

ninka1614
9. feb 2015

Baby poradte, byvame na dedine, cize cesty nie su tip top, mam maly kufor v aute (fiat punto) takze potrebujem nieco skladnejsie. Mala ma 8mesiacov,potrebujem aby sa mi do neho vpohode vliezla aj s fusakom. Nemam moznost ist kociky pozriet nazivo a porovnat, preto pomozte 😉 🙂 Vdaka
PP GT3:
+ regulacia odpruzenia kolies,
+ rucna brzda,
+sedacka do uplneho lahu
+polohovanie noziciek
+nafukovacie kolesa
- no odraza ma, ze sedacku je mozne mat iba v smere jazdy a
-je to 3kolka-bojim sa ci nebude vratky alebo aby sa mi mala neprekotila ked sa nakloni na stranu.

Nico:
+otocna sedacka
+velka strecha
+sedacka do uplneho lahu
+polohovanie noziciek
+nafukovacie kolesa
-vaha kocika
-pripada mi menej miesta pre drobca

bibadlo
9. feb 2015

@ninka1614 my mame PP GT3, je stabilny, vyborny do terenu...všetky plusy, co si vymenovala, ALE do kufra je obrovsky a tazky. ani neviem, ci ho do Punta das. Ja som si do auta kupila druhy, ktory tam stale vozim.

zamilion
9. feb 2015

skús pozrieť ešte TFK joggster. oproti GT3 je malý, ked sa poskladá a o 3 kg ľahší. oproti GT3 má oveľa viac miesta v šporťáku, v pohode vojde aj trojročné dieťa. tiež má ručnú brzdu, ale kvalitnú kotúčovú. a je šrubovaný, nie nitovaný, teda nehrká a nevŕzga. na GT3 som našla jedinú výhodu, čo TFK nemá a to je sklopná strieška až dopredu. celkovo u mňa vyhral TFK. teraz je na MK v bazári jeden za dobrú cenu v ponuke, ale pre mňa žiaľ ružový, tebe pre dievčatko by mohol byť.
ak vieš anglicky, tu je dobrá videorecenzia

https://www.youtube.com/watch?v=kkGaNBXMC_M

a ešte jedna poznámka, trojkolky, ktoré sú tzv. outdoorové, teda do terénu, ako GT3 aj TFK joggster, sú konštruované tak, že vôbec nie sú vratké. sú určené dokonca aj na šport.

ninka1614
autor
9. feb 2015

@bibadlo nemohla by si mi prosim zmerat dlzku a sirku lozka prosim ta? pretoze kocik chcem mat aj na dalsiu zimu a aj nad tou variantou som rozmyslala, ze si do auta kupim nieco mensie.....este som chcela ked je maly v kociku mozes sa vzdialit od neho?? ci ked sa maly nakklana do strany, tak ci nehrozi,ze sa kocik prekoti?

bibadlo
9. feb 2015

@ninka1614 kočik je fakt velký, môj syn ma teraz 1,5 roka a este kopu miesta na hlavičku aj nožičky. aj vo fusaku. určite sa neprevráti, je stabilný, má 5-bodové pásy, my ich nepouzívame, malý nevylieza. šírka sedadla je 39cm a dlžka so zdvihnutou castou pod nožičkami je 47cm (my to nosíme zdvihnuté, je to komfortnejšie) a so sklopenou 24cm, výška chrbtovej opierky: 48cm