Peg Perego GT3 + Modular Set

pepiminarik
7. nov 2011

Ahojte, po prvom dietati kocik nemam a teraz riesim znova jeho kupu. Uz som z toho vyberania unavena, ale tento mi padol "do oka". Mate ho niekto? Ste s nim spokojne? Kocik pouzivam aj 🙂 mimo chodnikov, tak tento mi pride, podla toho co o nom pisu, ze hej. 🙂

terilenci
15. dec 2011

Ahoj pepiminarik. Neviem ci je to pre teba este aktualne, ale kedze ten kocik mam, tak ti pisem svoje skusenosti. Ak by som ti to mala povedat jednou vetou, tak proste som spokojna. V detailoch to znamena, ze som chcela trojkolku, pacila sa mi, chcela som pevnu, co splna, ten kocik ma naozaj skvelu stabilitu. A tiez velku vanicku. Dokonca som to poriesila tak, ze som nekupovala vajicko, ale vozila som dceru v aute vo vanicke, ale dokupila som k tomu urcene pasy. A my sme mali zimne babo, takze som tu funkciu velmi nevyuzila, ale vanicka ma este moznost otvorit vetraky nielen na strieske, ale aj zo spodu, takze sa tak babo v lete nepoti. Zvladli sme aj prechadzky v terene, no a kedze ja som technicky antitalent, velmi mi vyhovovalo, ze sa skutocne jednoducho ovlada. Vsetko sa len klikne. Zvladas to jednou rukou. Tak ako je niekto "Nokiak" alebo "sonyerricssonak", tak ja som peg peregacka. Perego som mala pri prvom dietati (syn ma 10) a perego mam aj teraz. Tak keby si mala este nejake otazocky, kludne sa pytaj. Rada poradim.

kalifa28
15. dec 2011

@terilenci spytam sa aj ja teda 🙂 🙂
mám tiež zaujem o tento kočík, od narodenia. ešte som nemala možnost si ho vyskušat osobne, dizajnovo sa mi velmi pači, len ma zaujíma, ako je to s pružením. kolieska su tuším nafukovacie, čo by bolo super. po menších nerovnostiach na našich chodnikoch teda chodí ako? a ešte ma zaujíma, či sa sportová čast da dat do uplneho lahu. diky 🙂 🙂

sedem
15. dec 2011

@pepiminarik
@kalifa28 ahojte, tak tiez pridam svoju skusenost 🙂 s kocikom ako takym som velmi spokojna, ale nasla som par detailov, ktore mne trosku vadia, aspon na ne upozornim, ale neni to nic hrozne a kocik by som aj tak nemenila 😀 Takze, pre nas je vanicka trosku mala, teda mam letne babatko a teraz v zime by nam este celkom dobre padlo, keby sa mohla aspon chvilu povozit vo vanicke, ale s fusakom ju tam nenatrepem a to nemam ziadneho obra, ma 68cm, takze pre nas je problem aj mensia vanicka, kedze sa sportova cast neda otocit oproti maminke a moja bambula je este dost na mna naviazana a je nervozna, ked ma nevidi, takze aj toto je pre nas trosku problem, no a posledna vec, ktora nam vadi, je velkost kocika po zlozeni, zaberie nam cely kufor v aute a neni kam dat ostatne veci..inak som s kocikom spokojna, letnu striesku sme vyuzili, chodime s nim aj po lese, to odpruzenie sice je, ale zas necakajte, ze to s babom vobec nezxahrka, ked pojdete cez teren 🙂 A sportova cast ide uplne do lahu 😉 Tak snad pomoze aspon trosku v rozhodovani 🙂

terilenci
15. dec 2011

kalifa28 ak mozes, urcite si ho chod vyskusat. predsa len, ked to vsetko uvidis, bude sa ti lahsie rozhodovat. a tiez budes moct porovnat s inymi kocikmi. ano, kolieska su nafukovacie a drobne nerovnosti mu nerobia ziaden problem. ked som chodila vencit otcoveho psa a pri tom som vencila aj dieta 🙂 , ktore si v kociku pospalo, tak sme sa bezpe prechadzali po travnatych terenoch. a tym nemyslim travu v parku, ale popri malom Dunaji. a navyse sa da pruzenie nastavit a prisposobit terenu. v obchode mi dovolili sa ist s nim prejst po nakupnom centre a obavala som sa skladania do auta, tak pan co tam predaval isiel so mnou a ukazal mi ako to zlozim a ulozim do kufra. a ano lezanie v sportovej casti sa da nazvat uplny lah. ja vlastne na ten kocik ani nemozem udat nejake negativum, lebo som na ziadne zatial neprisla. 😀

striska
19. dec 2011

ja ho mam tiez a som straaaaasne spokojna. aj ja som bala toho skladania do auta, ale narvali sme ho aj do toho mini kufra co ma fabia 😉 a ked sa mi s tym nechce zdrzovat, jednoduchym klikom dam dole kolieska a ide to este rychlejsie. kamaratka ma povodne lamala na teutoniu, no ked som v predajni videla rozdiely, tak som si to rozmyslela. na perego nedam dopustit. a este aby som nezabudla. ma perfektnu stabilitu. niekto sa pri trojkolkach tohto kriteria obava. tak dufam, ze som tiez pomohla.

😅

matita
19. dec 2011

@pepiminarik ja ho mam tiez a po celu dobu pouzivania som ani raz nezauvazovala nad nejakou zmenou kocika. asi ho nevymenim ani v lete za golface, pretoze sportova cast je super priestranna a polohovatelna, takze dieta si v tom dobre pospi.
tak, ci onak, ked chodim po ulici a pozeram po kocikoch, ale aj ked pozeram kociky kamaratok, tak si hovorim, ze ta gt3 je fakt ale dobra 🙂 a tusim to tu nikto nespominal, ale vanicka je velmi dobre kryta a aj v treskucej zime je dieta dobre chranene pred vetrom ale ciastocne aj pred zimou (lebo si tam nadycha).
keby si nahodou chcela kupit iba sportovu cast novu a vanicku navettu XL alebo autosedacku primo viaggio s alebo bez isofixu po jednom dietati (kedze vajicka ani hlboke vanicky vlastne nie su tak dlho pouzivane a tym padom ani znicene), tak pozri v mojom bazariku 😉

pepiminarik
autor
27. dec 2011

dievcata vsetkym vam strasne moc dakujem za odpovede. velmi ste mi pomohli k finalnemu rozhodovaniu. dopadlo to napokon tak, ze "jezisko" to odklepol a aj ked som uz o nom vedela, oficialne som si ho "rozbalila" u rodicov pod stromcekom. takze ho tam aj necham kym ho budem potrebovat 🙂. strasne sa z neho tesim. fakt vam velmi dakujem za vsetky rady. ak by vas este napadli nejake vychytavky, sem s nimi. 🙂 ale pride mi to naozaj ako dokonala trojkolka. pri prvom dietati (teraz ma 10) sa mi ani nesnivalo, ze budem este niekedy kocikovat v takom uzasnom kociku 😅

katulka74
4. jan 2012

Ahojte ,tak ja mam gt3 od septembra a je super,maly ma 4 mesiace a verim ze sa nam tam zmesti este do pol roka,uz sa tesim na jar,na sportovu cast,vanicku ,len neviem ci mam vanicku s vajickom predat teraz alebo pockat a predat to ako 3 kombinaciu 😒

foxova83
7. jan 2012

kočárek PP gt3 kompleto mám, spokojená jsem tak na půl.Je pravda že dost vrže ty plasty atak. nevrže mi použe ve větších rychlostech ale v poklusu nemohu být pořádkolečka v nízkých rychlostech kňourájí že některé maminky v mém okolí si myslely že mi pláče dítěZkoušela jsem to namazat a bez úspěchu. Mám ho od ledna 2011 a začala se mi trhat taška ze vnitř na 2místech a mám ten tip co má zip ze zhora a při prvním dešti bylo mokro v tašce takže musím ještě plenky uvnitř balit zvlášt do igelitky nebo když se rozprší tak šup s ní do košíku ale to tam je hned plno taky original nánožník nevydržel.Mé dítko (8měs.) napnulo nožky a vyškubnul se na jedné straně ten koženkoví uchyt se suchým zipem.Taky je tam jedna záhada ve vodorovné poloze mi leží dítě mírně hlavou dolů a ani prodejce si s tím neví rady dokonce volal do společnosti peg perego a zatím je to v řešeníJe tam spoustu druků ale zdá se mi to všechno takové děravé a že tam musí foukat.Ješte si myslím že za tu cenu 22tis.v mém případě tam mohli přidat ten auto kit ke korbičce ale to je muj názor.Také originál pláštěnka na sporták není žádná sláva,neprší sice na dítě ale na boudičku ano takhhle by ten kočárek asi brzy špetně dopadnul takže jsem to rešila univerzálem.
A ted nějaké klady je opravdu ale opravdu hodně prostorný jak autosedačka tak korbička tak i sporták. Skvěle se s ním i při takové velikosti manipuluje i v úzkých uličkách obchodu.
Je vhodný do terénu i když je to tříkolka.Není nestabilní jak mnozí tvrdí i když obě babičky si radši zamknou přední kolečko jsou zvyklé na ty komunistické kočárky a ty prostě tak snadno nezatáčelyKoš pod kočárkem je velice prostorný.Líbí se mi že na jeden tip podvozku jde připnout vše od sedačky po korbičku s tím docela boduji u maminek co mají jiné značky.Držák na pití taky super taky nastavení tuhosti podvozku je fajn když ho chci uhoupat tak na to nejměkčí.Zamykání předního kolečka bez umazání je fajn, sportovní ledvinka je nadstandartVětrání zádíček v korbičce a nožičky ze spoda aby ho nezáblo na korbičce taky super.Složení kočárku velice rychle a snadné ale velikost by mohla být pro některé velká ve složeném stavu ale v našem kombi se to dá.Nedoporučuji drobným maminkám bo sama s tím kolikrát zápasím jaká je to váha.Jinak doufám že s ním nebudu mít větší problémy

kristimikova
8. jan 2012

foxova83, fuha, tak asi si mala smolu na nejaky "chybny" kus. to je asi ako s autami... aj medzi nimi sa najde "kazove". ja pouzivam tento kocik uz rok a pol. Najskor vanicku a teraz sme uz skoro rok v sportiaku a nemozem si ho vynachvalit. tuk tuk tuk, musim si zaklopat, ale nic nevrzga, nic nehrkoce, nic sa netrha. aj udrzba je super, kedze moj drobec v nom casto nieco zuzle. a obzvlast musim pochvalit stabilitu. ked ma syn zly den... keby mohol vylezie mi z kocika na hlavu, ale nastastie ma na trojkolku vynimocnu stabilitu, takze este ju nedokazal prevratit. ked som ho kupovala, specialne som sa na to pytala, pretoze podla rady mojej svokry, ktorej sa moj muz prevratil aj s kocikom som na stabilitu obzvlast dbala. 🙂

katulka74
20. feb 2012

ahojte,maly bude mat v marci 6 mes,myslite ze ho uz mozem dat do sportovej casti?

elienka
20. feb 2012

@katulka74 ak si dáš športovú časť na ležanie, tak kľudne áno, ja Sofi dávam do športovej časti cca od pol roka, pretože s fusakom sa mi už nezmestila do hlbokého kočíka.

katulka74
20. feb 2012

@elienka ,ved to ze maly sa uz v overaly a fusaku len nervacil vo vanicke,ale v tej sportovej casti sa mi zda taky malicky,uplne sa tam straca,ale uz druhu vychadzku tam prespal bez mrvenia a budenia.

mimca20
20. feb 2012

@katulka74 Ja som nasho maleho tiez az teraz v siestom mesiaci dala do sportovej casti, na lezania superr. Nemrvil sa mi, on je kludnucky, spokojny.

elienka
20. feb 2012

@katulka74 tak jasne mu je vanička malá, aj mne sa tam zdala Sofi taká stratená. inak ja som moje perego kupovala od jednej maminy a tá tam vozila dcéru od narodenia, pretože sa dá dať do úplného ľahu a jej v predajni poradili, aby si vaničku ani nekupovala, že tam sa deti zmestia tak do 3 mesiacov, že kludne si môže dať dcéru rovno do šporťáka.

seeghi
25. feb 2012

Ahojte, prave taktiez rozmyslame o kupe kocika, babo sa ma narodit v polke maja, vsetky tieto prispevky mi velmi pomohi, ale stale mi vrta v hlave, pretoze ma kolega vystrasil, ze dieta, ked sedi v smere jazdy v sportiaku, tak je nervozne, nechce tam sediet, ze treba kupit kocik s otocnou sedackou ... pozerali sme dnes teutoniu, lenze ta ma zase vanicku, ktora nie je vhodna na prevoz v aute. a mne sa zda dost prakticke, ked budem na prechadzke s dietatom vo vanicke a mi tam zaspi (a budem niekde autom, ci uz v nakupnom centre alebo v prirode), musim ho potom prekladat do vajicka, aby sme sa vedeli previezt domov.
Je to fakt take strasne, ze dieta nechce byt v smere jazdy, ked ma este len povedzme 6 mesiacov? predpokladam, ze do sportovej casti uz definitivne pojdeme do sportiaku, ono ale sa tam da ta strieska polohovat, takze ani vo vetre to dietatu snad nemoze vadit, ci?
no a kedze ideme do leta, tak ma napadlo, ci fakt nestaci ta sportova cast bez vanicky. ... alebo iba sportiak s vajickom ... a este mam otazku - ked sa dieta nezmesti do vajicka ani do vanicky, ako sa prevaza v aute? to uz vtedy samo sedi? od 6 mesiacov ? teda mu treba novu autosedacku? nemam skusenosti, je to prve dieta a vsetko som este nenastudovala 🙂
Dik za akukolvek dalsiu radu ....

seeghi
25. feb 2012

a este jedna prosba o radu - do sportiaka tohto typu potom este treba fusak? ci ten nanoznik je vsetko, co treba?