Peg Pérego Book Plus S verzus Britax Motion 4/Affinity

cheveux
9. sep 2014

Ahojte,
je tu uz dost tem o uvedenych znackach kociarov, ale nikde na nete nevidim nejake porovnania, ake byvaju pri vacsine spotrebneho tovaru a chyba mi to 😀
Rada by som poznala nazor mamin, ktore maju spomenute kociky, pretoze sa vobec neviem rozhodnut, ktory je ten naj.
Ja osobne inklinujem k Peg Peregu, lebo ponuka viacero vyhod a veci "v cene", ale zase Britaxy sa mi zdaju konstrukcne lepsie - pevnejsie, menej sa "heglaju" do stran. Pri Peg peregu mame s priatelom trosku strach, ci sa tie klby casom neposkodia. Proste rozmyslame podobne ako ked si clovek kladie otazku, ci chce radsej talianske auto, v ktorom je poskytnute vsetko za dobru cenu alebo nemecku kvalitu, aj ked vnutri auta je toho menej, zato vsak kvalitny motor a pod... 😎
Takze maminy, ak sa vam chce a mate co k tomu povedat, tak by ma zaujimal nazor na konstrukciu, kolieska, vanicku, vajicko aj sportovu cast (vyhody a nevyhody). dakujem pekneeeee

infrablue1
4. mar 2015

Dobrý deň, už ste sa rozhodli ktory Kočik je ten vyvolený ? Lebo ja mam v tom tiež chápu, mam už druhý Kočik a rozhodujem sa pre další - buď Britax B motion alebo Peg perego plus book

skrutkovac
28. mar 2015

Ja by som išiel do nemeckej kvality,aj keď je pravda, že za kvalitu si pravdepodobne priplatíš. My sme mali taktiež dilemu a prečítal som kvantum recenzií, testov a názorov a nakoniec sme výber zúžili na hartan, gesslein, alebi britax. Bývame na dedine a zohladňovali sme kvalitu konštrukcie, kolesá, skladnosť manipuláciu. Kočíkov je kopa a výber zložitý.