Ahojte,
je tu uz dost tem o uvedenych znackach kociarov, ale nikde na nete nevidim nejake porovnania, ake byvaju pri vacsine spotrebneho tovaru a chyba mi to 😀
Rada by som poznala nazor mamin, ktore maju spomenute kociky, pretoze sa vobec neviem rozhodnut, ktory je ten naj.
Ja osobne inklinujem k Peg Peregu, lebo ponuka viacero vyhod a veci "v cene", ale zase Britaxy sa mi zdaju konstrukcne lepsie - pevnejsie, menej sa "heglaju" do stran. Pri Peg peregu mame s priatelom trosku strach, ci sa tie klby casom neposkodia. Proste rozmyslame podobne ako ked si clovek kladie otazku, ci chce radsej talianske auto, v ktorom je poskytnute vsetko za dobru cenu alebo nemecku kvalitu, aj ked vnutri auta je toho menej, zato vsak kvalitny motor a pod... 😎
Takze maminy, ak sa vam chce a mate co k tomu povedat, tak by ma zaujimal nazor na konstrukciu, kolieska, vanicku, vajicko aj sportovu cast (vyhody a nevyhody). dakujem pekneeeee
Ja by som išiel do nemeckej kvality,aj keď je pravda, že za kvalitu si pravdepodobne priplatíš. My sme mali taktiež dilemu a prečítal som kvantum recenzií, testov a názorov a nakoniec sme výber zúžili na hartan, gesslein, alebi britax. Bývame na dedine a zohladňovali sme kvalitu konštrukcie, kolesá, skladnosť manipuláciu. Kočíkov je kopa a výber zložitý.
Dobrý deň, už ste sa rozhodli ktory Kočik je ten vyvolený ? Lebo ja mam v tom tiež chápu, mam už druhý Kočik a rozhodujem sa pre další - buď Britax B motion alebo Peg perego plus book