Peg Pérego Book Plus S, Geislen F6 verzus Britax Affinity

eja118
16. mar 2018

Peg perego book plus s, geislen f6 a britax affinity
Dobry den...prosim Vas skusenosti,plusy minusy na kocik peg perego book plus s, geislen f 6 a britax affinity...dakujem

noemmy
16. mar 2018

Mame sportovy kociarik PegPerego book S - teda s kolieskami soft ride a sportovou nadstavbou Pop Up Completo 2018. Kociar sa jednoducho sklada, lahko ovlada jednou rukou, strieska je dost velka, variabilne roztahovatelna, prakticky, velky kosik pod kociarikom. Vyhovuje nam korytkove sedenie- polohovanie do 3 poloh. Kvalitne potahove materialy. Mame aj predlzenie rukovate, kvoli stupienku pre surodenca - skejtiku, ktory sme dokupovali samostatne, kvoli starsej dcerke a je to vyborna pomocka na vozenie surodencov. Minusy - tak ako vacsina stylovych kociarov drahsich znaciek nie je dost odpruzeny, teda babatko v nom nepohojdate. A co mne este osobne vadi, ze obcas sa pocas jazdy vyskytne hrkavy zvuk podvozku v oblasti jedneho zadneho kolesa. Celkovo spokojnost.

eja118
autor
17. mar 2018

@noemmy dakujem...ale to neodpruzenie citit aj pocas jazdy ci vtedy to nieje problem?

eja118
autor
17. mar 2018

@noemmy je sedacia resp.leziaca cast dost siroks...uvazujem skrz to.ze ci o rok v zimr mi tam maly vojde aj s fusakom...bude mat 1,5

noemmy
17. mar 2018

Odpruzenie je pocas jazdy v pohode, lebo kolieska su kvalitnejsie. Ale druhej strane usudzujem, ze keby boli nafukovacie a kociar by bol plne odpruzeny, urcite by to bol pre babatko vacsi komfort jazdy, hlavne v nerovnom, hrbolatom terene, pri otrasoch. Co sa tyka, tej sedacej casti je takej standardnej velkosti. Myslim, ze 1,5 rocne dieta tam date. Moja starsia dcerka ma 2 roky a 4 mesiace a zmesti sa tam tak akurat, ale strieska musi byt sklopena, lebo pri vzpriamenom sede by jej už strieška suchala o hlavku. Mame doma este jeden kocik po dcerke, nasho milacika Cybex Iris M-Air a tu musim povedat, ze sedacia cast je tak velka, ze tam zas vojde, dokonca aj ked mam na hlave ciapku s velkym brmbolcom.

lenka100218
24. apr 2019

@noemmy Prosim ta a ked porovnas ten p.p a cybex s ktorým sa lepšie jazdi po nerovnom teréne? Lebo aj cybex ma myslim nejake lepšie tie kolesa ci sa myslim? Ďakujem pekne

noemmy
25. apr 2019

@lenka100218 Ten cybex je mestky kocik na rovne cesty, kolieska su plne, gumove. Do terenu neodporucam, momentalne ho pouziva sestra, ktora ma pristup do domu po nerovnej, panelovej ceste a stazovala sa mi, ze sa jej tak zablokuju kolesa, ze sa nevie s kociarom pohnut... Peg perego by mozno skor vysiel ten teren, ale podla mna tiez ziadna slava. Moj nazor, do zlozitejsieho terenu len nafukovacie kolesa a dobre odpruzeny kocik.