Peg perego Book Plus 2013

janula1605
24. júl 2013

zaujimaju ma vase prakticke skusenosti, nevyhody pri pouzivani tohto kocika...
Nie booku, ale book plus, co je novinka 2013!
Prosim piste, kto ho ma 🙂

janula1605
autor
24. júl 2013
zivika
24. júl 2013

@janula1605 kludne sa mozes popytat aj tu https://www.modrykonik.sk/forum/na-kocikovanie/peg-perego-book/ aj ked je to tema o book, riesi sa tam aj book plus...no a moja osobna skusenost je velmi pozitivna, zatial nie je jedina vec, ktoru by som kociku mohla vytknut 🙂

janula1605
autor
24. júl 2013

Ved preto som otvorila tuto diskusiu, lebo hentam sa diskutuje o booku a uz sa tam tusim riesi vsetko mozne 🙂

janula1605
autor
24. júl 2013

@zivika a ako je to s tym košíkom? Je to take strasne, ze sa vlaci po zemi? A odkedy ho pouzivas? Kolecka po ceste nehrkocu?

zivika
24. júl 2013

@janula1605 pouzivam ho dva mesiace, kosik sa mi po zemi ani raz nevlacil a to v nom veselo nosim aj pat kilove nakupy, raz sa mi stalo, ze som ho suchla o zem, ked som s kocikom vychadzala na vyssi obrubnik, ale keby som bola opatrnejsia, nestalo by sa to 🙂 kolieska nehrkocu 🙂

janula1605
autor
24. júl 2013

A aku mas farbu?

robinoo
24. júl 2013

Aj ja ho mám a tiež žiaden problém s košíkom

janula1605
autor
24. júl 2013

A strieska na sportovej casti sa da odzipsovat po celej dlzke aby tam bola len sietka na vetranie alebo je tam na strieske len taky maly vyrez v strede?

andy09
24. júl 2013

@janula1605 je uplne super máme ho objednaný, robí sa nám na zakázku. Pri dcerke som mala Peg Perego A3 športový je to presne ako tento športový len koliečka boli iné a bola som max. spokojná, košík je super velký a nešuchal sa o zem tiež som v nom nosila nákupy a nehrkotal vôbec a tento má fajn velké koliečka takže určite nehkoce.

jvlo
24. júl 2013

@janula1605 presne tento mame objednany 🙂

wohu
13. okt 2013

Chcela som sa spýtať, či je vanička dosť veľká aj na fusák. Boli sme si kočík obzrieť, chceme ho vo farbe Marte a veľmi sa nám páči, len nechcem opomenúť takúto vec.

jvlo
13. okt 2013

@wohu completo ma samostatny nanoznik aj na sportovy kocik a je vyrobeny z ineho materialu
modular je z bodkovanej tkaniny a na sportovu cast musis pouzit nanoznik z vanicky

wohu
13. okt 2013

a to je nejaký iný? to je tá prikrývka, čo zakrýva vaničku u toho z vaničky? som trošku z toho mimo....v tomto som nováčik a orientujem sa

dinala
2. jan 2014

my ho mame vanicka je super priestranna sportak tiez super bohovsky sa sklada nieje tazky beriem ho aj s cerou celý po schodoch (jedno poschodie) mam male auto aj tam mi krasne vleze akurat ma jednu malu nevýhodu priserne vrzga.. sice to dcerke nevadi prave asi naopak ju to ukludni ale mna to znervoznuje a nieje to moc kocik na nase mestske chodniky

ziaden kocik nieje idealny zalezi co od neho ocakavas

vroni
2. jan 2014

Mam ho, je v pohode. Mne sice priserne lezu ja nervy tie velke zadne kolieska (aj zlozeny je velky ako krava a za tie zadne hebeda zostavam visiet v kazdych dverach), ale moze to byt vec zvyku. Lahucko sa s nim manipuluje, mne nevrzga ani kosik sa mi netaha po zemi (a to donho nalozim fakt tazke nakupy) aj ked sa bez mucenia priznavam, ze Pliko, ktore som mala pri malej sa mi pacilo viac (na prevadzku, dizajnivo je book o triedy vyssie). Do vanicky vojde v pohode aj fusak, podla mna je pre jesenne/zimne deti idealny (letne neviem - take osem az devatnesacne ci by som este narvala do vanicky vratane overalu a fusaku). Sklada sa sice lahucko, ale aj zlozeny zostava dost velky, do maleho auta vojde okrem kocika asi fakt len taska s nakupom 😉

mirka_nr
15. mar 2014

Zdravím,

aj ja som hrdou majiteľkou tohto kočíka. Zatiaľ sme vyskúšali len hlbokú vaničku a vajíčko, ale sme spokojné... Je ľahký, jednoducho a rýchlo sa skladá. a zmestí sa mi v pohodičke do Citroenu C3, ani koleso nemusím dávať dolu...

Už sa nevieme dočkať, kedy odskúšame šporťáčik 🙂

lubka81
29. máj 2014

Baby, neviete mi poradiť aký je rozdiel medzi Book Plus Completo ..
http://www.kociky.sk/detske-kociare/kombinovane...)
a Book Plus S Completo...?
http://www.kociky.sk/detske-kociare/kombinovane...
V popise som nič nenašla, ale cena je skoro o 100 eur ina.
Ďakujem. 🙂

nikus28
27. jún 2014

@mirka_nr
@vroni
@dinala
ahojte, velmi sa mi paci tento kociarik... 🙂 len som zvedava ako je to cez zimu s kolesami, ci tie kolesa vrzgaju alebo nie a ci je tento kociarik odpruzeny . dakujeeeem 😉

dinala
27. jún 2014

Kolieska nevrzgaju a niesú odpruzene vždy bojujem s našimi chodnikmi a prechodmi pre chodcov 🙂

nikus28
29. jún 2014

@dinala dakujeeem.. stale zvazujeme jeho kupu..tak uvidime, mame vybrate aj ine )

tamarka299
4. júl 2014

Babizne, prosim Vas ktore mate Peg Perego Navetta XL vanicku, viete kde sa uzatvara vetranie zo spodu vanicky? dakujem 🙂

33lenka33
20. júl 2014

Takze baby ktore ho mate... ja rodim 2.11...cize maleho v nom budem musiet mat cca 4 mesiace...bude mi to stacit aj s fusakom ked ho tam dam???

ive3t
27. aug 2014

Prosím Vás a je aspoň nejaká verzia PP ktorá je aspoň dáko odpružená alebo sú všetky také tvrdé a nepérujú vôbec..☹ To je asi jediné čo ma asi odrádza..veď to bábo bude strašne vyhrkané z tých chodníkov keď to nepruží..☹ Dík

beka12
29. aug 2014

Baby prosim vas neviete mi niekto povedat rozmer na sirku oboch kolies tych vacsich? rada by som vedela ci sa v pohodicke zmestime do nasho nie najvacsieho vytahu 😒 dakujeeeeem 😉

adkat13
29. aug 2014

@33lenka33 naša malá sa do hlbokej vaničky zmestila aj s hrubočizným fusakom ešte ako ročná. keby jej už nebol malý na dĺžku, zmestila by sa aj dlhšie. ja som takúto veľkú vaničku u žiadneho iného kočíka nevidela 🙂

ppavlinaa
29. aug 2014

@ive3t ahoj,peg perego book plus s podvozok. Na tomto linku mozes najst o nom info: http://pampaliny.cz/cs/podvozky-peg-perego/2058...

ive3t
30. aug 2014

@ppavlinaa Ďakujem ti vééééľmi pekne.Nikde som sa nevedela dočítať či je odpružený..A tu mi stačila hneď prvá veta..Už len ho vidieť naživo aká veľká je sedacia čásť a som pevne rozhodnutá..Nevieš nááhodou kde v Nitre sa dá vidieť..?Všetko dobré 🙂

ppavlinaa
30. aug 2014

@ive3t nie je zac,rada som pomohla,.;) V Nitre naozaj neviem,my sme ho kupili v Ba.. Tento podvozok je novink,avylepsienie tych predoslych book a book plus. 🙂

ive3t
30. aug 2014

@ppavlinaa A kupovala si nedávno..? Kde v Ba ho viem vidieť..? 🙂