Ahojte maminy. Nakolko je tento kocik horuca novinka- najdem tu niekoho kto ho uz ma? Uvitam skusenosti a fotky.. tiez sa nan chystam,takze dufam, ze coskoro fotkou prispejem aj ja..
book otocnu sedacku nema, otocnu ma book plus, inak tento kocik odporucam ! je vynikajuci!
Peg perego book bez moznosti otacania je super priestranny, book plus s reverznou sedackou bude pravdepodobne uzsi 🙂 ...posielam odpoved z kociky.sk na margo tohto noveho modelu Book 😉
Šírka opierky chrbta 36-40cm, dĺžka opierky chrbta
48cm, šírka sedacej časti je 40cm, dĺžka sedacej časti je25 cm. Kolesá
sú kombináciou plastu s gumou. Kočík je odpružený, ľahko a jednoducho
ovládateľný, Materiál je nepremokavý (na pohľad ako neoprén).
Kolegovia na predajni sú z tohto kočíka nadšený aj kvôli veľkosti
(pohodlie pre dieťa) a jednoduchej manipulácii.
Ahaaaaa....takze fakt dva druhy....
na kociku book sa sedacka otacat neda, sedacka sa da otacat na book plus - takto mi to vysvetlili v kociky.sk, plusko na Slovensku este nie je bude mozno cca o 2 mesiace.
neviete niekto pribliznu cenu?
@mimikas book completo (bez otocnej sedacky 324,90) v kociky.sk - Aupark BA
ja mam peg perego gt3 trojkombinaciu.
hlboka cast Navetta xxl : velka priestranna a hlavne zateplena.zo spodu ma vetracie uzatvaratelne ventily. cast hlavy a noh sa da polohovat.
sportak:super velke,sedacia cast v smere jazdy ale na strieske je otvor na sledovanie babatka. strieska je stiahnutelna pred dieta ked sedi aby v pripade silneho vetru dieta nedostalo prievan.
autosedacka:do 13kg;da sa dokupit podstavec a nemusi sa pasovat cela sedacka.priestranna velka.pouzivali sme ju do 7.mes.;ma aj striesku.da sa pripevnit na ram kocika aj na sportovu cast.
lahko sa sklada a ma veeelke tri kolesa. na madle je brzda a ma 3 nastavitelne stupne zataze terenu.
ja som max spokojna.
@bambulka81 o gt3 tu tema je, v tejto teme ide o uplnu novinku od peg perega model book a jeho dalsie varianty 😉
@ustrachana som sa uplne zamilovala do tohto kocika ale na stranke malvik.sk som ho nasla za 293,60, ale strasne mi pripomina Britax B agile akurat ze tomu sa nedaju polohovat nohy a na tomto Book sa daju. V sobotu ho idem omrknut a dam vediet ako vyzera na zivo
Mne ten kocik dost pripomina PP easy drive 2012 a ak ma take kolieska aj tento book, tak to by som nechcela, ja som sa ho zbavila lebo tie kolieska boli fakt do nakupneho centra a nie na ulicu 😒 Ale mozno sa mylim a foto kolieska iba skresluje.
@mimikas v tej cene je bez nanoznika s nanoznikom je aj na malvik.sk drahsi
ja ho nazivo poznam lebo ho mam doma 😀 mne britax nepripomina je od neho vacsi a urcite aj co sa ovladania tyka neporovnatelny
@ustrachana ahaa, tak sorry, nepocula som este o tejto znacke 🙂
@ustrachana super, diki za info, pojdem ho v sobotu obzrit a uz len nahovorit muza a bude to, ja som mala povodne vybraty ten Britax, ale vahala som nad nim koli tomu polohovaniu noziciek, ale tento splna vsetky kriteria, len ta cena je trosku vyssia 😝
@ustrachana este som sa chcela opytat aky je tazky a ake su kolieska, nehrkocu? ja mam GT3 a ten je odpruzenie super ale kamoska ma PP easy drive a to je jak taka hrkalka
@mimikas je lahuscky, vyneseim ho po schodoch s nakupom a synom 🙂 ja som spokojna, kolieska su super, kamoska ma gt3 a vcera sa zamilovala do booku ked nas videla😀DDD
@ustrachana ja uz GT3 predavam a uvidim ci vymyslim ako dalsie 😀 , ale Book je favorit
Linky na nove PP Book 🙂
https://www.youtube.com/watch?v=b__zvNN91u4...a pripajam foto, ktore tu chyba a chybat by nemalo 🙂
Já jsem z Booku také nadšená, ale nevím, co ta kolečka, dost mě trápí ta přední úzká? Dá se s tím jezdit po městě v nerovnostech?? Díky
@ustrachana Jakou máš barvu?? Já bych šla do Geo nebo Oceano bez nánožníku.
Kocky, dostala som informaciu z malvika a aj z jedneho obchodu z Prievidze, ze kocik Book plus s reverznou sedackou sa zacne predavat v jeseni, cca v oktobri...
Otocny sed, vyzera byt dostatocne priestranny, velky kosik, strieska, sojena rucka...hmmmm