Ahojte maminky. Mam dve otazky k tomuto kociku:
1) mate nejak vylepseny kolmejsi sed na tomto kociku?
2) vsimla som si, ze plastova vystuz sedadla kocika je bud zlomena na dve casti, alebo to mate aj na svojich kocikoch z dvoch kusov?? Potom je sedacka tak zalomena a nie je rovna.
Budem vdacna za info.
@pracujucazienka ja som v nom vozila syna cca rok. Ja neregistrujem, ze to takto bolo vtedy. A teraz som ho opat vytiahla, ze pomaly pre dcerku a kukam na to ako puk?? Ze ci to tak ma byt?? Mne sa nezda, ze by to tak malo byt. Ja uz reklamaciu nemozem riesit...prave mal 2 roky 🤦♀️🤔 a teraz co?? Je v dobrom stave inak. Aj nafukovacie kolesa mam.... no a zda sa mi, ze aj ten sed je akosi menej kolmo....
@andrea_ff toto bol nový pár krát odvezeny a keď som si predstavila že by sa v tom malo odviezť 20 kg dieťa tak by muselo sedieť v košíku jedine ..áno viem že sa take ťažké nebude voziť ale nedala som prachy za kocar ktorý neslúži ako ma..(z princípu)..odkedy sme vyreklamovali tak sa super vozilo až do teraz..vozíme sa málokedy ale nafukovacie kolesa nám začali behať sem tam keď idem..neviem ako to popísať tak divno sa začnú triasť že sa s ním neda ísť a musíš ho nadvihnut (nič moc príjemne keď idem cez prechod)skúšala som či to robí keď idem pomaly alebo rýchlo či mám naložený košík alebo nie a na nič som neprišla robí to zakaždým..mám sto chuti vrátiť ho spat do obchodu alebo ho predať keď sa definitívne prestaneme voziť
@pracujucazienka tak mne sa tiez zda, ze teda rok nie je moc a mal by teda vydrzat este....nafukovacky ani ja nemusim, ale predsa lepsie tlmia. Mne sa zvykli zadne kolieska tak vzpriecit...ze som sa nevedela pohnut. Ach jaj 🤔😂 nieco musim vymysliet....
@andrea_ff Ja neviem ako ty ale ja by som ho druhý krát nekúpila keby som vedela aké problémy sú s ním..a ešte raz tu baby dávali na ten rovný sed https://m.aliexpress.com/item/32829295221.html?... Ale neviem aké sú lebo som ich nakoniec nekupila
@andrea_ff myslíš takto?Nam povedali že to tak ma byt ale keď som povedala,že na vystavenom to tak nemali a ja prelomeny nechcem dali nám zázračne nový neprelomeny..samozrejme po hodine “debatovania” o tom ako požadujem buď správny kus ako bol vystavený alebo peniaze..keby som vedela aký je požadovala by som len peniaze ..vraj toto je novšia verzia 🤦🏻♀️