Osobné skúsenosti s cyklovozíkom

maminuska
4. máj 2018

Chystám sa kúpiť cyklovozík . Prosím nemáte osobné skúsenosti... značka, negatíva, pozitíva ..
Ďakujem .

myska9992
4. máj 2018

@maminuska my máme Thule cougar 1, kupovali sme ho minulý rok ako konciaci model, pozitíva: odpruženie, vetranie na boku, taška vzadu, clona proti slnku, akciová cena, dokupili sme aj jogging set, ktorý používame na vychádzky v lese, kde je horší terén, čo aj doporučujem. Otázka je pre aké veľké dieťa, mali sme aj miminkovnik, ale keďže nás malý rýchlo rástol veľmi sme ho nevyužili, mali sme aj set na oporu hlavy a trupu a ten je ešte v krabici.

maminuska
autor
4. máj 2018

@myska9992 ďakujem za odpoveď. Mám 4,5 mesačného synčeka a chcem sa vrátiť k aktívnemu životu . Kojím a teda nemôžem malého len tak odložiť a ani nechcem . V lete nie je tam teplo ?

ladyblcha
4. máj 2018

My sme kupili thule chariot2, tiez miminkovnik a mam novorodenca a +2rocnu. Este, ale nemam vyskusane :D mame set za bajk, aj set na kocikanie, este jogging chcem dokupit. Inak tie thule maju ozaj premakany cyklovozik.

ceklis
4. máj 2018

@myska9992 cougar ma vetranie z boku? Lebo my mame cougar a ten ma na bokoch igelit 😒 práve sme kúpili starší model cx1 a ten ma práve take odzipsovatelne boky, kde je sieťka na vetranie. Ja na jeden či druhý len samu chválu dám!!! Maly bol v tom od 3mesiacov a teraz keď ideme, už skáče šípky do vozíka! Najlepšia investícia na svete a to muž s ním bikuje, bezkuje a ja občas na hrádzu vybehnem. Dôležité je asi aby to malo odpruženie

maminuska
autor
4. máj 2018

myslíš Chariot CX 1 ? o tom práve uvažujem. Je síce dosť drahý , ale viem že ho využijem ak by som ho kúpila.

maminuska
autor
4. máj 2018

@ceklis práve toho igelitu sa trocha obávam v lete , aby to nebolo ako sklenník .

ceklis
4. máj 2018

@maminuska áno, my mame ten štáty ešte chariot cougar a teraz sme kúpili chariot cx1 a naozaj je cx1 uplna topka
Aj kvôli vetraniu aj ma lepšiu clonu spravenu pred dieťaťom ako cougar. Skús pozrieť bazarik, podľa mna je to naozaj dobrá investícia a určite sa predá ďalej. My mame k tomu aj lyže, boli sme aj v zime na lyžiach na popradskom aj na zelenom plese a muž šiel prvý a ja som ho zozadu len pridržiavala v zákrutách a maly viskal od radosti. Je to síce nepraktické velke, ale my na výlety len s tým jazdime 👍🏻 Dokonca tie nové thule čo sú teraz, sú aj s možnosťou polohovania keď dieťa zaspí, to je akože už to posledné čo mne chyba ku šťastiu.

ektherese8
4. máj 2018

@maminuska ja mám na predaj cyklokočík,ak by bol záujem,je nepoužitý 🙂

myska9992
5. máj 2018

@ceklis v dolnej tretine je sieťka, ale cx1 je má cele boky čo je určite lepsie, len tam bol cenový rozdiel 300 eur, tak sme išli do cougar.

myska9992
5. máj 2018

@maminuska my sme tam raz pre srandu dali teplomer a malý tam mal o 5st. Viac ako vonku keď mal zapnutý predok a teda sa vetralo len z boku a vzadu - vtedy to treba prispôsobiť oblečením. Alebo odobnut a predok a je to to isté ako v kočíku.

soldi
5. máj 2018

@ektherese8 mozem poprosit blizsie info do ip, dakujem

maminuska
autor
5. máj 2018

@ektherese8 ďakujem za ponuku , ale už som sa dohodla s jednou pani na tom CX 1.

ceklis
5. máj 2018

@maminuska super volba 🙂 budete urcite spokojni vsetci :D vela krásnych vyletov

ladyblcha
5. máj 2018

Ja mam cx2 a kazdy ten model cx len vychvaluje.
@myska9992

zabata
5. máj 2018

My sme mali pri starších deťoch cx1 a super, chodili sme na bike a korčule od ich 4 týždňov. Teraz máme ten nejnovší thule šport, či ako sa volá a úplná topka je to. Malý je ešte v miminkovníku, ale veľmi spokojný. Teším sa na to polohovanie, keď bude starší.

ladyblcha
5. máj 2018

@zabata ten sport vyzera fakt super 👌

mnemka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zabata
8. máj 2018

@mnemka mne sa korčuľuje výborne. Ani raz som nezakopla.. V podstate ako bez neho, len ho tlačím a opieram sa keď už nevládzem🙂 a hlavne keď idem dole kopcom z hrádze, tak si užívam brzdu 🙂))