Oplatí sa mi kupovať nový športový kočík?

18. nov 2022

Ahojte dievčatá, akurát premýšľam či sa mi oplatí kupovať nový, väčší športový kočík pre moje 19 mesačné dieťa. Mám svoj z dvojkombinácie s ktorým som extrémne spokojná ale teda už že tak akurát, a s väčším fusakom sa už doňho nezmestí…
Do kedy ste vozili svoje deti ešte v kočíku? Ja som celkom za, aj keď nejakých 300€ za lepší kočík sa mi zdá dosť, keďže to bude asi len kratšie obdobie. V kočíku už nechce nejak extra sedieť, ale zas na nákup do obchodu je to celkom praktické. Tak neviem či ešte nejak vydržať do jari a prežiť toto zimné obdobie aj s menším kočíkom alebo kupovať nový 🤷🏽‍♀️

dzejsik
18. nov 2022

ja by som kupila, ale nejaky schopnejsi ultraskladny, ktory sa bude lahko brat ma vylety a zaberie malo miesta

deti95060810
18. nov 2022

nekúpila... my sme naše 18m dieťa z kočíka vypoklonkovali...

lilly16
18. nov 2022

Ja využívam kočík aj na dlhšie prechadzky..ak chodievaš kratšie vzdialenosti je ti zbytočne kočík kupovať

seahorse27
18. nov 2022

Ja som cca v tom veku dietata kupovala maly, lahky skladny - potrebovala som na vylety, dovolenky. Ved potom to vies stale predat…

anjelicek26
18. nov 2022

Ja som vzdy mala kocik do vyse troch rokov, ano neskor uz len na vylety alebo ked sme vecer potrebovali niekam vypadnut ci teda klasika na letisko... mne to za to stalo... ich obcas zapnut a nemusiet vliect na dlhe trasy... ale je pravda ze som uz chodila do prace a hnala sa do jasli rano v plnom teme o siedmej rano, casto v zime, potme, urcite by mi dieta neslapalo, ale viselo cez rameno... takze tak no...

simona20201309
18. nov 2022

To naozaj záleží len od vás. Sú deti, ktoré od kedy vedia chodiť, do kocika nedostanes. A potom sú moje deti.... ktoré keby mohli, tak sa vozia dodnes...
Najmladšia ma 3r, nedávno som kúpila nový, väčší. Využívame dosť často. (Dlhšie prechádzky, výlety, rýchle presuny... )

evaachesa
18. nov 2022

Mrkni po bazarovom. Na také občasné použitie úplne postačí. Ja som tak kúpila baby jogger city mini zip za super cenu v super stave. 🙂 Využili sme na letisku, na dovolenke a keď potrebujem zbehnúť k lekárovi alebo mám viac behaciek. Máme ho zložený v aute, zaberie málo miesta a pritom je to dosť priestranný kočík aj pre 3 ročného. 🙂

sella38
19. nov 2022

To musis ty vediet, ci ti dieta chce sediet v kociku a ci potrebujes este obcas, aby v nom sedelo. Ja som mladsieho obcasne vozila do 3rokov a bola som nesmierne vdacna,ze sa rad vozil. Hlavne ak som potrebovala dostat starsieho do skoly v zime, pricom skolu mal na opacnom konci mesta (mojou rezkou chodzou 20 min).

tianna
19. nov 2022

To je veľmi individuálne.. najstarší syn začal v 13 mesiacoch vonku už len chodiť a do kočíka ho dostať skrátka nešlo, vystupoval kľudne aj za jazdy 😆 stredný syn chodil ale aj sa vozil do 3,5 roka a najmladší drobec bude mať 2,5 roka a ešte vonku nechodil, on skrátka svoj kočík miluje 😄 a mne to jasné vyhovuje lebo staršie deti aspoň môžu ísť na dlhé trasy bez zastávok každých 10 metrov plus si aj v kľude nakúpim, poštu vybavím atď 🙂 teda určite sa riad podľa svojho dieťatka 🙂

ninah1486
16. júl 2023
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.

Ja som kupovala trojkombinaciu a novu, nechcela som kocik po niekom. Hlboku cast sme vyuzili dost a sportovu to iste. Navyse planujem si ho nechat pre druhe dieta.