Moja malá má 19mes. máme doma športový kočík,ale moj muž vraví aby sme jej kúpili nejaký golfáč čo sa my zmestí aj do menšieho auta a ktorý využijeme ešte aj v zime.Rozmýšlala som nad peg perego plikom,alebo chiccom.Prosím poradte všetky rady my budú užitočné. 🙂
pokial by som to brala podla svojich deti tak by som uz nekupovala, uz je vo veku ked sa potrebujes niekam premiestnit tak to zvladne na nejakej plastovej motorke a spanok uz vo vacsine deti maju jeden ak nejaky takze to klasika doma v posteli, na ine prilezitosti vytiahnut sportiak, ale zalezi aky mate rezim, ako daleko od domu chodi,te a ako casto, mozno akcnejsie typy vyuziju aj golfky, my sme sa vo vacsine pripadov pomotali akurat tak po sidlisku (ale uprimne sa priznam ze som mala golfky a predala som)
ja mam oba druhy - aj sportak a aj golfac ... kedze s malym cestujem aspon raz az dvakrat do mesiaca, tak sa zide golfac, ktory sa lahsie sklada do auta ako sportak a aj na kratsie trasy do obchodu je fajn a na vynasanie po schodoch ... ale v zime by som ho nepouzivala
Ja jednoznačne odporúčam golfky. Mne v nich sa obaja radšej vozili ako v športovom (mali sme trojkolku x-lander). Máme peg perego Si, dajú sa polohovať takmer do ľahu a aj nožičky sú poľohovateľné. Je to ľahký a skladný golfáč (zloží sa takmer jedným pohybom a v aute veľa miesta nezaberú). My chodíme po výletoch a aj na dlhšie prechádzky, takže golfky pravidelne využívam...
Ja som kočík kupovala, pre mňa bol golfáčik veľkou výhodou, či na dovolenky, po meste do ZOO, môj syn bol lenivec -na dovolenke, kde sme chodili na dlhé prechádzky, sa vozil v kočíku ešte v 4 rokoch- samozrejme len tam inak by sa hanbil. Dcérka má 2 roky a tiež máme nový kočík.
@laura21 my sme v 14m kupil peg perego pliko mini a je to skvela vecicka .. tiez som rozmyslala ci to vobec treba a teraz chodim takmer iba s golfkami ... dost ulava po tazkom sportaku 🙂 hlavne nastupovanie do mhd a celkovo pohyb v uzkych ulickach, medzi regalmi v potravinach ... vsetko mi ide lahsie ... obzerala som aj multiway a oproti pliku mini je o dost tazsi a zdal sa mi menej kvalitne vyrobeny od pohladu ... no nebol mi vobec sympaticky nazivo aj ked som uz bola takmer rozhodnuta ho kupit .. a pliko mini mi naopak hned padol do oka 😉
ja som dost zvyknuta chodit pesi, takze aj ked uz syncek bezka kocik urcite vyuzijeme, lebo take velke trasy by este sam nepresiel
golfac by som určite kupila, využiješ na dovolenky, ak sa budeš potrebovať niekam rýchlo presunuť, lebo taka rada že plastova motorka no neviem 😅 my by sme daleko s motorkou nezašli, dvojročne dieťa si ide kam sa mu chce, nie kam potrebujem ja a hlavne mu ju potom ešte aj v ruke nosim a jeho na rukach 😎 peg perego sí je dobry golfač za slušnu cenu, pliko sa mi velmi ťažko tlačilo
Golfky ano. idete do obchodneho centra, alebo niekam do mesta a dieta je uz unavene, tak ho do toho date. je to lahke, velmi skladne. odnesiete to aj v ruke, v autobuse, v aute za zadne sedadla ho date. je to veelmi prakticka vec. ja som mala coto baby soul, nieje drahy, stoji cca 62e novy a je velmi dobry, lahko ide, polohovnie chrbta i noh a vy nezakopavate o konstrukciu {na toto si treba dat velky pozor, ked budete kupovat, lebo casto su take, ze vase malicky na nohach idu presne do konstrukcie}. ak chcete nieco drahsie - odporucam nuna.
@laura21 Ahoj, určite golfky kúpte... využijete ich a samozrejme dlhšie ako šporťák ...my sme ich využívali na veľmi rýchle presuny...ráno, keď som išla s dcérkou do MŠ, tak synčeka som dala do golfáča a išli sme...alebo v nákupných centrách,tiež na krátke prechádzky po pešej zóne a aj do parku....golfky sú super, neváhajte...
len škoda, že ti neviem poradiť pri výbere, ktorý z tých dvoch, čo si uviedla, je lepší, lebo my sme mali golfáč quinny zapp 😉
moj majko bude mat 18 mesiacov a v kociku nebol od septembra odkedy zacal chodit mam sportiak a 2 golfky jedne dema a druch si neviem vybavit znacku ale su to take ktore sa daju polohovat... osobne si myslim ze su ti zbytocne cochvila bude mat 2 roky a pochybujem zeby este chcela byt v kociku v lete a tak a v zime?... no neviem nas aj teraz len pesi po snehu maximalne tak 100m na sankach, no ak uz tak len take obycajne golface tie najjednoduchsie
ja odporucam buggster-ten je super priestranny, aj ma dobry velky kosik a da sa dat do pololahu, ale teraz idem kupit este peg perego mini-dufam ze nebudem do nich kopat...🙂)
Golfac je vyhodou v tom, ze je lahky, v pohode sa posklada vsade...skoro do kazdeho auta vlezie, dobre sa s nim manevruje...aj my ho chceme kupit za par mesiacov a tiez mame aj sportovy...ori prvom sme mali....ale uz sa znacne opotreboval, tak bude pre druheho novy