Oplatí sa kupovať športový kočík pre dvojročné dieťa?

lenuska9999
12. júl 2021

Ahojte idem si k vám pre radu. Mám syna, ktorý bude mať v auguste 2 roky. Momentálne máme detskú trojkolku, ktorú používame na rýchle presuny mestom a kocik Kinderkraft Grande.. kocik je ale katastrofálny, stále sa niečo zlomí, problémy s kolesom atď. Proste v skratke bol už 2 krát reklamovaný a teraz ide tretí krát. Moja otázka znie : oplatí sa mi kupovať ďalší sportovy kocik , alebo mi stačí trojkolka ? Ide o to, xe teraz je leto a keď pôjdeme niekam na výlet v trojkolka sa nevyspi, lebo nie je polohovatelna. Golfac nechcem, lebo cestu lesom alebo horším terénom nezvládne... ci radšej zainvestovat do polohovatelnej trojkolky ? Neviem si zasa ale predstaviť ako sa s tým pôjde v zime. Ci v zime už sa voziť nebude ?? Poraďte mi prosím.

jvasenka
12. júl 2021

@lenuska9999 nasa bude mat v oktobri 2r, kocik uz par mes nepouzivame lebo v nom nespi a cez den ked niekde sme uz nespi-cez den spi iba ked sme doma..ja by som uz kocik neriesila, podla mna zbytocne..alebo lacno z bazosu ak velmi chces

amelie2017
13. júl 2021

My sme pouzivali kocik aktivne do 2r8m. Byt tebou, tak kupim maximalne nejaku bazarovy, ak je to len na obcasne pouzitie. Alebo ak planujete 2. babo v buducnosti, tak poriadny sportiak, ktory ti vydrzi aj pre druhe dieta.

gbgb
13. júl 2021

@lenuska9999 ja som kupila z 2. ruky v 18M. Pouzili sme ho vtedy tyzden a 2 roky cakakna povale na surodenca 😉.

lenuska9999
autor
13. júl 2021

@jvasenka a ako ste riešili to, že ste išli niekde na do prírody a dieťa ti už nevládalo chodiť?

lenuska9999
autor
13. júl 2021

@amelie2017 a môžem vedieť aký kocik ate používali? Ktorý bude taky priestranný pre také veľké dieťa?

jvasenka
13. júl 2021

@lenuska9999 pri kratkej trase na ruky alebo nosic...ak chodite casto do prirody skus pozriet bazarove sportove kociky..britax su dost priestranne, v pohode aj pre 2r dieta

lenuska9999
autor
13. júl 2021

@jvasenka ďakujem 🙂