Ahojte, zvazujem kupu noveho sportoveho kocika, nakolko mame dvojkombi, avsak je maly, takze ho vyuzijeme tak do roka, kedze syn je velke dieta. Neotocne sportiaky su priestrannejsie, otocne su take uzsie, avsak este by som ho mohla vozit, aby na mna videl. Do akeho typu by ste isli, ked syn ma 7 a pol mesiaca? V akom veku ste davali dieta sediet v smere jazdy? Je tomu cca tyzden, co sedi sam, ale nie je to este uplne dokonale.
No ja som predávala 3kombinaciu keď mal maly 6 mesiacov a kúpila som športiak. Keďže take čo sa mi páčili a spĺňali všetko čo som chcela, tak všetky boli iba v smere jazdy 😊 vybrala som taký a malému som nedala na vyber, takze z vaničky prešiel do sportaku a bol iba v smere 😊 doteraz chodíme von prevažne vtedy ked má spat, pripadne polhodinku predtým…takze ideme, pokuka a potom pekne zaspí 😊 nikdy mu to nevadilo že má nevidí
Presne toto som aj ja riesila ked mala dcera 7 mesiacov. Ale ked sme si par kocikov poskusali tak otocny sa neoplati velmi ubera na mieste. Kupili sme britax b-motion 4plus a je to letisko. Bala som sa toho ze nebudem na nu vidiet priamo iba cez okienko a ona ma neuvidi ale je to zvyk a hlavne ju uz zaujimali.skor veci okolo. Velmi vela spinkala v kociku takze mala vzdy pohodlie.ci.v zime aj s fusakom alebo.v lete.