Chcela by som sa opýtať na vas názor. Rozmýšľame o kúpe noveho kočìka a uvažujeme nad jeho kúpou v Poľsku. Nemáte nejaké skúsenosti či sa oplatí ist kúpiť kočík do Poľska? Či vydržia, či sa oplatí kúpiť tam.
Vdaka za odpovede 🙂
My máme síce z ,,obchodu,, , ale poľskú trojkombináciu už 15 mesiacov a všetko funguje ako má 🙂 ešte sa mu nič nestalo,až na odtrhnutý nit na tom páse medzi nohami, čo na počkanie vymenili a domov nám dali náhradné, keby niečo....ocenika som možnosť výberu z xy fsrieb a vzorov 🙂 my sme spokojní
Sashha koľko vas vyšla ta trojkombinácia? A kde ste kupovali?
ja mam tiez trojkombinaciu z pl a som spokojna, sice sa nam uplne na zaciatku (este nebol ani pouzivany) odlomila jedna skrutka, ale vymenili cely podvozok a vsetko je ok 😉 kupovali sme v nowom targu v obchode, obrovsky vyber a dobre ceny 🙂
Ahoj, aj ja som kupovala v Nowom Targu, už ho mám 4 roky a bola som Max. spokojná, ale poznám mamičky čo kupovali aj na jarmoku a boli spokojné
@katka.hranka poviem ti tak to ze poľské kočíky su nekvalitné je blbosť, takisto sa pokazí i značkovy, a zober si ze polsko ma horsie cesty chodníky este.ako my a používajú kočíky bez problémov.
a co sa týka ceny- v porovnaní so slovenskými eshopmi ta kočík v poľsku polskej značky vyjde od50-80eur lacnejšie, čiže ked bývaš blízko hraníc oplati sa ak nie tak nie.
Ahoj.my sme kúpili pred 7 rokmi kočík twister,dnes v nom vozík druhé Babo,je bez chybičky,veľká spokojnosť.myslím že poľské kočíky sú kvalitné.
My sme kuppili v Nowom Targu Camarelo Evolution, cena 280,00eur, -trojkombinacia a zimne rukavice sme dostali gratis 🙂 Tu ten isty stoji 350eur cez eshop. Ci vydrzi , uvidime. 😀
Tak ako v Polsku sa oplati vselico aj detske oblecenie je tam pekne a lacne...Kocik moze vydrzat aj nie ked sa nieco pokazi je to najhorsie tam bezat a ktovie ci hned opravia a kolko budete bez kocika.Nemam s tym skusenosti,to je ale na kazdom ci to riskne...Ja osobne by som to riskla keby som mala moznost ist do polska a vybrat si mna tam nemal kto zobrat a ked aj ano taku dlhu cestu v aute a deviatom mesiaci by som nesla ak sa da najlepsie skor kupit...
preco nie?vsak vela kocikov u nas v obchodoch je dovezenych z Polska,len u nas su drahsie.celkovo polske obchodne domy maju ovela lepsi a povedala by som,ze aj krajsi vyber nielen detskeho oblecenia,ale celkovo oblecenia.
Môj manžel vybral kočík a ten bol aj u nás za rovnakú cenu...bol kvalitný značkový...a teraz po 2rokoch radšej kúpim v bazári lebo je ako nový aj ked bol maximálne využívaný...espiro gtx...odporúčam
@katka.hranka stál 260 (alebo 280) € a kupovali sme v KE na ,,Blšaku,, ...je tam obchdík/stánok s kočíkmi a doplnkami,objednávajú priamoz Poľska, ajú aj stránku: ale akurát som si všimla, že momentálne nie je funkčná ☹ ....kočík mám asi aj v albume...
my sme spokijný, mame poľský Vector a sme max. spokojný,trojkombinacia za 200e,kupovaný na trhoch
@katka.hranka tuto je športová časť:
@katka.hranka my sme kupovali krsniatku tako Jumper xt pred 4 rokmi v baby boo nowy targ, úplne lacný bol, vydržal az az... A servis vraveli, ze majú aj na Slovensku keby bolo treba.... Aj dali kontakty.. Dokonca vtedy vraveli, ze ak nemajú farbu aku chces, tak ti objednajú a za smiešnu sumu pošlú domov
Co sa tyka ceny tak rozdiel je znacny medzi polskym a znackovym. Tie znackove co sa pamatam tam vyraznejsi rozdiel v cene nebol a jedno dve dieta urcite prezije aj kocik z polska ak s nim clovek zaobchadza setrne. My sme mali polsky, ale pri druhom chcela zena druhy lebo bol pre nu tazky. Tak som nakoniec ten predal a kupil znackovy a rozdiel v kvalite a marialoch, v hmotnosti a manipulacii s nim bol zjavny...ale tu je rozdiel v cene niekolko 100 eur takze musi na tom nieco byt. Ale vystaci aj polsky.
Ja mam z PL, z krosna, babymerc a stal 205€ trojkombinacia a u nas na SVK ten isty stal 320€, cize podla mna sa oplati urcite a co sa tyka kvality, tak je to o stasti, nas zatial vsetko v pohode, a to ho rozoberam a skladam lebo chodime autom casto, cize ziaden problem.
JA mozem len odporucat,kupovali sme kociar v PL v obchode, velky vyber,dobre ceny ,kombinacie ake len chcete ,ochotne predavacky .
Určite sa oplati a aj vybavička pre babo-fusak,deka,oblečenie a aj tehu oblečenie.ja som mala pre dve deti a ešte sa vozili aj dalšie v nich.malemu tam vyšla 3 kombinacia aj s vajičkom 220 eur
@katka.hranka Na stranke www.kocikyluna.sk si mozete najst kocik v takej cene ako v Polsku.
Ja mam Bexu b4x maximalna spokojnost, kupovany v ZA v kamennej predajni, 3 kombinacia za 280 eur (vajce, sportova cast, vanicka, prsiplast uni, sietka proti hmyzu a nanozniky) + zimny fusak ako darcek 🙂 kamoska v tom case kupovala na trhoch v Novom Targu Camarelo evolution tiez 3 kombinaciu a tesila sa ze ju vysiel "iba" na 300 eur.
ja som bola v Novom Targu v tej predajni Baby Boo...môžem len pochváliť...kúpili sme trojkombináciu Passo za 307,-Eur okrem toho strašne veľa iných vecí,ktoré boli v porovnaní s SR oveľa lacnejšie, aj oblečenie, doplnky, ja som tam kúpila snáď všetko a som veľmi spokojná.
my sa teraz chystáme kupovať v Poľsku kočík, vyjde nás asi o 80 € lacnejšie ako na slovensku cez eshop. Tak dúfam, že budeme spokojní 🙂
Aj nas vysiel Casualplay S4 lacnejsie asi o 120€, v obchode. Jediny nedostatok ktory som neskor olutovala, ze maju zaruku len rok a mne sa pokazil na 13.-ty mesiac.
ahojte ja budem trosku od temy... ale aj v teme🙂 tiez mam polsky kocik je super... len uz po jednom dietatku ma chybicku krasy..ma nafukovacie kolieska a disky su doskriabane znicene a chcela by som cele kolieska vymenit... ale nikde na nete neviem zohnat tu znacku, a chcem sa opytat, ze ci sa na tento (Harry2) kocik daju dat ine kolieska ako su original.. ms tym niekto skusenost? menil to uz niekto? podla coho to treba menit? dakujem moc
@katka.hranka ahoj, ja mám už tretí kočík poľskej výroby ale kupované na SK, bola som pozrieť v Poľskom Tešíne ale ceny tam nejaké rozdielne neboli v porovnaní s SK. S kočíkmi som bola, aj som v celku spokojná, myslím, že tí poliaci sa snažia ísť s dobou a v rámci tej ceny vyrábať aj kvalitu. Prednedávnom som kúpila golfáč Gesslein - že aby bol kvalitný nemecký a na kočíku napísané že "made in China" 😠 , no tak že aký "značkový"? 😉
ja som bola pozriet v polsku v tomto obchode..v Novom Targu a max spokojnost...z trhu by som osobne nikdy nekupila kocik ale ked budete mat niekto cestu okolo...nakuknite tam 🙂...mozno ho niektore poznate ...ja som nahodou natrafila nan.. 🙂 http://www.babyboo-nowytarg.pl/
@katka.hranka Mala som polsky Dorjan a bola som spokojna.